Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

By Malinas romantiska höstkollektion är här – se våra favoriter

06 aug, 2021 
AvCecilia Persson
By Malina höst 2021
I höst bär vi romantiska klänningar, stilsäkra mönstrade kavajer och vackra accessoarer – i alla fall om By Malina får bestämma. Vi har valt ut våra favoriter från By Malinas höstkollektion, samt looksen att sno rakt av!
Annons

By Malina, som drivs och grundades av svenska Malin Ek Andrén, har blivit kända både inom och utanför Sveriges gränser för sina romantiska och vackra skapelser. I somras släppte varumärket en vacker resort-kollektion med en kampanj som fotades i staden Deìa på Mallorca, och den nya höstkollektionen fortsätter på det romantiska medelhavstemat. Spana in våra favoritplagg från kollektionen och de drömmiga kampanjbilderna nedan!

By Malina höst 2021 – mönstrad klänning och gul rutig kavaj
Mönstrad klänning från By Malina AW21 – du kan se fler klänningar i samma mönster längre ner i artikeln. Klicka på bilden för att komma direkt till varianten på bilden.

By Malina höstkollektion 2021

I kollektionen för hösten 2021 ser vi stilsäkra klänningar i både längre och kortare modeller, som liksom kavajerna, topparna, kjolarna och accessoarerna genomsyras av toner i senapsgult, rosa och svart.

Annons

Gul och rosa klänning

Romantiska klänningar är vad By Malina gör allra bäst, och vi vill gärna bära de här vackra varianterna såväl i höst som under många kommande somrar. Du kan se mer och köpa den rosa klänningen här (reklamlänk) och den saffransgula klänningen hittar du här (reklamlänk).

By Malina höst 2021 – rosa och gul klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningarna.

Gul blus

Just saffransgult ser vi mycket av i By Malinas höstkollektion. Den här blusen med drapering fram är gjord i ett satinliknande material och är lika fin till jobbmötet som till festligare tillfällen. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
By Malina höst 2021 – gul blus
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Gul kjol

Den matchande kjolen finns, liksom toppen, även i svart, samt i samma fina blommönster som klänningen här nedanför. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

By Malina höst 2021 – gul kjol
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Mönstrad klänning

Det här flerfärgade blommönstret ser vi mycket av på såväl toppar, kjolar och scarves, samt på klänningar som den här varianten med effektfulla volanger nedtill. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
By Malina höst 2021 – mönstrad kort klänning med volanger
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Lång mönstrad klänning

Den här klänningen i en längre modell har också prytts med det vackra blommönstret. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

By Malina höst 2021 – mönstrad lång klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Gul kavaj

Utöver klänningarna ser vi som sagt även mer formella plagg med en trendig twist, som den här gula rutiga kavajen med en lätt oversized passform. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
By Malina höst 2021 – rutig gul kavaj
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Svart klänning

Kavajen är perfekt att bära över klänningar i olika längder, gärna tillsammans med ett par höga stövlar som ger en höstig touch. Den här svarta klänningen har en fin hjärtformad ringning och finns även i rosa och mörkblått. Läs mer och köp här (reklamlänk).

By Malina höst 2021 – svart lång klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rutig kavaj

Den rutiga kavajen finns även i en snygg stormönstrad variant i toner av blått och beige som kan bäras som den är eller med de matchande kostymbyxorna. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
By Malina höst 2021 – rutig kavaj, del av kostym
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Rutig byxa

Byxorna har hög midja och raka ben, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

By Malina höst 2021 – rutiga byxor, del av kostym
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Scarf

Kollektionens mönstrade silkesscarves är lika fina att bära i håret eller som topp nu under sommaren som i höst.

Annons
By Malina höst 2021 – mönstrad scarf

Den här silkesscarfen har ett mönster som går i linje med By Malinas resortkollektion som släpptes tidigare i somras. Läs mer och köp scarfen här (reklamlänk).

By Malina höst 2021 – scarf
Klicka på bilden för att komma direkt till scarfen.
Annons

Bohemisk klänning

Sommaren är långtifrån över och vi bär gärna den här drömmiga Zimmerman-inspirerade bohemiska kaftanliknande klänningen under såväl sensommaren som under hela nästa sommar. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

By Malina höst 2021 – mönstrad kaftanklänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
5 lyxiga kändishem du bara måste seBrand logo
5 lyxiga kändishem du bara måste se

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons