Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Så ser hösten 2022 ut hos By malene Birger

03 feb, 2022 
Höstkollektion 2022 By Malene Birger.
Välkommen att kliva in i By Malene Birgers uppdaterade universum! Hösten 2022 bjuder på en uppdaterad känsla där varumärkes två starkaste kärnor möts – det bohemiska och moderna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Med en fot i det varma och avslappnat bohemiska och den andra i det modernt fräscha och framtidstänkande bjuder By Malene Birger in oss till ett uppdaterat universum. Föreställ dig lediga silhuetter, skarpa skulpturala former som kontrasterar till det mjukt fluffiga och starka statementplagg som inte tummar på sin komfort. Kommande höst bjuder på allt från den perfekta fuskpälsen och pufferjackan till klänningen och kostymen du vill bära från tidig dag till sen kväll. Allt i en neutral palett där mjuka mjölkiga inslag blandas med rostiga och puderblå nyanser. Skrolla ned för en första titt!

Annons

By Malene Birger 2.0

By Malene Birger har alltid har haft den starka bohemiska underströmmen och den här säsongen har vi förstärkt det, genom att tråda en modern berättelse hela vägen. Hösten 2022 bygger på en samling flytande i motsägelser. Det avslappnade bohemiska krockar med oroande inslag, samtidigt som taktila texturer och genomtänkta kombinationer balanserar som bas, berättar Maja Dixdotter, designchef på By Malene Birger.

Jag har ett maximalistiskt förhållningssätt till minimalism, så vi har arbetat fram säsongen på ett sätt som känns fylligt och extraordinärt samtidigt som det talar till en subtil karaktär. Den här mixen av karaktär kom till liv i Florens förra året där jag skissade på kollektionen, omgiven av stadens gyllene och sandiga toner, fortsätter Maja.

Annons

En recap från Copenhagen Fashion Week dag 2 hittar du i videon nedan.

Foto: Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 2Brand logo
Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 2

Hösten 2022 hos By Malene Birger:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons