Burberry har släppt trailern till den bästa filmen du aldrig kommer att få se

03 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
Klädmärket Burberry fyller 160 år i jul och valde att slå till på stort i den nya kampanjen. De gjorde en stjärnspäckad trailer på tre minuter – och filmen verkar asbra. Problemet är bara att det aldrig kommer att bli någon film.
Annons

I trailern The Tale of Thomas Burberry får vi se hur grundaren Thomas Burberry tar fram det banbrytande och vattenavvisande gabardintyget, ett tyg som har kommit att spela en viktig roll i historien.

Filmen verkar ha allt: krig, kärlek, drömmar och visioner, och i rollerna ser vi inga mindre än Sienna Miller, Domhnall Gleeson, Dominic West och Lily James.

Visst vill man se den?

Det kommer dock aldrig att ske.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Christopher Bailey, kreativ chef på Burberry, förklarar i ett pressmeddelande att man helt enkelt ville lyfta historien om klädmärkets grundare Thomas Burberry och dennes liv och stordåd. Bailey kallar Burberry-grundaren för pionjär, uppfinnare, innovatör – och så klart: mannen bakom den ikoniska trenchcoaten.

– Filmen som vi har gjort ger en oss en glimt av hans extraordinära liv vilket vävs samman med 1900-talets alla historiska toppar och dalar.

Och visst hade vi velat se detta stjärnspäckade kostymdrama – om det nu någonsin hade kommit upp på biodukarna. Men det har dessvärre aldrig varit tanken, så vi får helt enkelt nöja oss med trailern. Se den här.

Annons