Breitlings mest legendariska klocka fyller 70 år – och får ny design

30 mar, 2022 
Breitling Navitimer klocka 2022
Har du koll på de lyxiga klockikonerna? Breitlings legendariska pilotklocka är en av dem och firar i år (håll i dig) 70 år med ny design. Här är det du kan vänta dig av den nya uppdaterade ikonen!
Annons

Det har gått hela 70 år sedan Willy Breitling utarbetade sin idé med att förverkliga ett handledsburet flygverktyg och än idag forsätter den att imponera. Klockan med namnet Navitimer började sin resa som det perfekta verktyget för piloter tack vare dess specifika och välvalda funktioner. Under dessa år har den älskade pilotklockan gått från att vara ett funktionellt flygverktyg buren av såväl piloter som astronauter i rymden till klockikon buren av tidernas största stjärnor. Nu år 2022 presenterar Breitling en helt ny uppdaterad design för att hylla klockikonen – utan att tumma på dess imponerade funktion.

Breitling Navitimer klocka
Annons
Breitling Navitimer klocka modellbild
ALEX WALTL
mode
7 enkla steg till en perfekt vårgarderob

Breitling Navitimer 2.0

År 2022 markerar en ny fas i den ikoniska klockans resa och visar en uppdaterad identitet. Den nya versionen av Navitimer-klockan bevarar de mest igenkännliga aspekterna av ikonens designkod och blandar Breitlings historiska kunnande med moderna uppdaterade drag. Klockans utmärkande detaljfunktioner som sin cirkulära räknare, trio av subdialer, baton index och skårade bezel kvar finns kvar men på nära håll syns en märkbar förfining. Tänk dig en uppdaterad designstil och mer djärva färgval och du har den nya versionen ikonklockan – med mer personliga designval.

Annons
Breitling Navitimer klocka närbild.
franz j. venzin

Här finns klockan att spana in

Klockan kommer i tre olika storlekar (46, 43 eller 41 mm), två boettmaterial (rostfritt stål eller 18 karats rött guld) och ett urval av remmar (halvglänsande alligator eller sjuradigt metallarmband). Moderna färger i nyanser av grönt, blått och koppar definierar dess uppdaterade valmöjligheter för en mer personlig klocka. Den nya Navitimer-kollektionen finns nu att spana in här och i butiker runt om i världen. Helt klart en fortsatt samlingsikon för klockfantaster!

Annons
Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan
Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan
Annons
Innehåller annonslänkar