Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Breitling lanserar nya klockor i samarbete med Victoria Beckham

01 feb, 2024 
AvAmie Chorr
Breitling lanserar nya klockor i samarbete med Victoria Beckham
Mode och funktion smälter samman i den begränsade upplagan av Chronomat 36 Collection där Breitlings signaturstil förenas med Victoria Beckhams designestetik.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
David och Victoria Beckham - stilresanBrand logo
David och Victoria Beckham - stilresan

Chronomat serien är Breitlings eleganta och mångsidiga armbandsur, riktade mot kvinnor som söker det bästa av båda världarna: mode och funktion. I Victoria Beckham-kollektionen bevaras klassiska Chronomat-funktioner såsom det metalliska rouleaux-armbandet och upphöjda flikar vid 15-minuters markeringen.

Dessa kombineras med förfinade nya färgsättningar i pepparmint, midnattsblått, duvgrått och sand, inspirerade av Beckhams egna färgpalett från hennes vår/sommar 2024-kollektion som visades under modeveckan i Paris.

Annons

Victoria Beckham vår/sommar 2024

Cardigan i midnattsblått
Klänning i duvgrått
Väska i färgen sand
Klänning i färgen pepparmint
Annons

Breitling och Victoria Beckham släpper exklusiv Chronomat 36 Collection

Kollektionen inkluderar Breitlings logotyp på urtavlan och Victoria Beckhams initialer på sekundvisaren, samt ett urval av boetter i rostfritt stål eller gult guld - ett material särskilt återupplivat av Breitling för denna serie.

Urskivorna markerar även klockornas begränsade antal med märkningen "en av 400" för varje klocka i rostfritt stål och "en av 100" för guldvarianterna. Klockorna pryds av en subtil VB-logotyp och inskription på armbandet.

Annons
franz j. venzin

DÅ SLÄPPS Breitling x Victoria Beckham Chronomat!

Denna begränsade upplaga av Chronomat levereras i en särskilt utformad ask med både Breitlings och Victoria Beckhams logotyper, medan guldklockorna åtföljs av en co-branded resepåse.

Kollektionen lanseras den 1:a februari i utvalda Breitling-butiker, och ett begränsat antal klockor kommer även finnas tillgängliga online.

Foto: Breitlings & Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons