Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Brands to watch: Gimaguas har allt för den perfekta sommargarderoben

26 maj, 2020 
Brands to watch: Gimaguas
Då och då dyker det upp nya coola märken som vi vet kommer att gå långt. London-baserade semestermärket Gimaguas är ett av dem!
Annons

Så bär du upp färgstarka pastelltrenden i sommarBrand logo
Så bär du upp färgstarka pastelltrenden i sommar

 

Bakom varumärket med den perfekta semestergarderoben står de två spanska tvillingsystrarna Sayana och Claudia, som förenade deras två passioner  i livet – mode och finans. 2016 i London skapade de det gemensamma modemärket Gimaguas. Namnet fick de från det kubanska ordet Jimaguas som betyder tvilling.

– Gimaguas är inte bara ett klädmärke, det är också vår personliga historia, berättar tvillingsystrarna Sayana och Claudia.

Den perfekta sommarstilen

Kollektionerna lanseras i olika drops online och består av egen framtagna mönster som går hand i hand med hantverk från lokala hantverkare från hela världen som Jaipur, Madagaskar och Mexiko. De arbetar med en rad icke-statliga organisationer i Senegal och Nepal för att främja deras lokala hantverk med siktet inställt på en rad sociala projekt. Gimaguas erbjuder ett unikt urval av varor som väcker ha-begär både inför sommarens festligheter men som också är perfekta för resor till dolda paradisstränder (i Sverige!).

Annons

Gimaguas har lyckats skapa den perfekta sommarstilen som aldrig verkar gå ur tiden med färgglada accessoarer, badkläder och strandklänningar. Och en rad kända namn: Leandra Medine (Man Repeller), Blanca Miro och  Iris Law (Jude Law och Sadie Frost dotter) har synts flitigt i märket sedan starten.

Pop-ups i storstäder

Gimaguas verkar först och främst som en online-återförsäljare över hela världen, men då och då sker pop-ups i större städer som Barcelona, Madrid, London eller New York. Vem vet kanske är Stockholm näst på tur? Håll utkik på Gimaguas Instagram!

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons