Artikeln innehåller reklamlänkar

Bottega Veneta x Mytheresa i exklusivt samarbete

04 sep, 2019 
Bottega Veneta x Mytheresa.com
Ha-begär på Bottega Veneta? Se hit! Idag släpps den exklusiva minikollektionen Bottega Veneta x Mytheresa och vi har samlat allt från kollektionen – upptäck it-accessoarerna här!
Annons

Accessoarerna på allas läppar? De signeras Bottega Veneta, där Daniel Lee, Creative Director på det italienska lyxhuset har trollat med sin kreativitet. Efter den senaste AW19-kollektionen har nämligen intresset för de välgjorda läderaccessoarerna fått sig ett rejält uppsving och de allra populäraste varianterna har blivit allt svårare att få tag på.

Bottega Veneta x Mytheresa

Den 4 september släpper dock onlinedestinationen Mytheresa.com (länk till butik) en exklusiv minikollektion som tagits fram i ett nära samarbete med det italienska lyxmärket.

Annons

Tre exklusiva produkter för Mytheresa

Klackskor från den exklusiva minikollektionen Bottega Veneta x Mytheresa.

Minikollektionen som släpptes idag, 4 september, består av tre exklusiva produkter i en dramatisk röd nyans, två väskor och ett par skor. Dessa säljs globalt på Mytheresa.com (länk till butik) och priset ligger från cirka 7 000 och upp till 21 900 kr.

Möt den nygamla favoriten Bottega Veneta, vars accessoarer toppar allas önskelistor. Quiltad läder och mjuka clutchväskor är nya it-detaljerna.

Upptäck och shoppa minikollektionen Bottega Veneta x Mytheresa här:

1. Clutch, Bottega Veneta x Mytheresa

Den klassiska clutchväskan The Pouch leather clutch i mjukt läder och en poppig röd nyans.

Den klassiska clutchväskan The Pouch leather clutch i mjukt läder och en poppig röd nyans. Upptäck den här! (länk till butik)

Annons

2. Quiltade skor, Bottega Veneta x Mytheresa

It-skorna just nu! Quilted leather sandals med hög klack och quiltad detalj, även dessa i samma färgstarka nyans av röd.

It-skorna just nu! Quilted leather sandals med hög klack och quiltad detalj, även dessa i samma färgstarka nyans av röd. Upptäck skorna här! (länk till butik)

3. Väska, Bottega Veneta x Mytheresa

Den mindre clutchväskan The Pouch 20 leather clutch.

Den mindre clutchväskan The Pouch 20 leather clutch har ett långt läderband som gör att den går att bära väskan crossbody eller som clutch. Upptäck väskan här! (länk till butik)

Annons

Foto: Mytheresa

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons