Artikeln innehåller reklamlänkar

Bottega Veneta x Mytheresa i exklusivt samarbete

Bottega Veneta x Mytheresa.com

Ha-begär på Bottega Veneta? Se hit! Idag släpps den exklusiva minikollektionen Bottega Veneta x Mytheresa och vi har samlat allt från kollektionen – upptäck it-accessoarerna här!
04 september, 2019

Accessoarerna på allas läppar? De signeras Bottega Veneta, där Daniel Lee, Creative Director på det italienska lyxhuset har trollat med sin kreativitet. Efter den senaste AW19-kollektionen har nämligen intresset för de välgjorda läderaccessoarerna fått sig ett rejält uppsving och de allra populäraste varianterna har blivit allt svårare att få tag på.

Bottega Veneta x Mytheresa

Den 4 september släpper dock onlinedestinationen Mytheresa.com (länk till butik) en exklusiv minikollektion som tagits fram i ett nära samarbete med det italienska lyxmärket.

Tre exklusiva produkter för Mytheresa

Minikollektionen som släpptes idag, 4 september, består av tre exklusiva produkter i en dramatisk röd nyans, två väskor och ett par skor. Dessa säljs globalt på Mytheresa.com (länk till butik) och priset ligger från cirka 7 000 och upp till 21 900 kr.

Möt den nygamla favoriten Bottega Veneta, vars accessoarer toppar allas önskelistor. Quiltad läder och mjuka clutchväskor är nya it-detaljerna.

Upptäck och shoppa minikollektionen Bottega Veneta x Mytheresa här:

1. Clutch, Bottega Veneta x Mytheresa

Den klassiska clutchväskan The Pouch leather clutch i mjukt läder och en poppig röd nyans. Upptäck den här! (länk till butik)

2. Quiltade skor, Bottega Veneta x Mytheresa

It-skorna just nu! Quilted leather sandals med hög klack och quiltad detalj, även dessa i samma färgstarka nyans av röd. Upptäck skorna här! (länk till butik)

3. Väska, Bottega Veneta x Mytheresa

Den mindre clutchväskan The Pouch 20 leather clutch har ett långt läderband som gör att den går att bära väskan crossbody eller som clutch. Upptäck väskan här! (länk till butik)

Foto: Mytheresa

Läs mer:

Se Bottega Veneta AW19 LIVE från Milano Fashion Week

10 shoppingtips: Trendiga kavajer i oversized modell

10 glansiga midikjolar att bära hösten 2019