BOSS X RUSSELL ATHLETIC – allt du vill veta om kollektionen

BOSS x Russell Athletic höstkollektion 2021

En digital lansering som vi absolut kommer att lägga på minnet. Två ikoniska märken, BOSS x Russell Athletic har slagit sig samman för en sportig unisex-kollektion. Upptäck kollektionen där vi möts av massa härliga kulörer och bekväma plagg.
25 mars, 2021
Inspireras av modeveckorna – här är 5 stilsäkra streetstyletrender 2021
1:00

Efter reklamen: Inspireras av modeveckorna – här är 5 stilsäkra streetstyletrender 2021

(1:00)

Slå på ljud
Våren är snart äntligen här! ELLE har samlat 5 stilsäkra streetstyletrender från modeveckorna i Milano, Paris, Köpenhamn, New York och London som sätter den perfekta tonen inför vår- och sommarsäsongen.

Till den klassiska hiphop låten Jump Around av House of Pain, introducerades lanseringen av BOSS x Russell Athletic där de visar den kombinerade energin från två ikoniska märken. Under onsdagskvällen visades en digital lansering som verkligen bjöd på det lilla extra, vi ser ett nytänk som är fräscht, upplyftande och inspirerande.

Lekfullt och kreativt vid lansering

Kollektionen presenteras genom en lekfull film som utspelar sig både på basketplanen och i omklädningsrummet, där laget firar ligavinsten. Teamet bestående av bland annat Ashley Graham, Bella Hadid, Precious Lee, Lucky Blue Smith och Keith Powers dansar, poserar och firar i filmen där de alla är iklädda den nya kollektionen BOSS x Russell Athletic.

Retroinspirerad unisex-kollektion

Kollektionen som inspirerats av varumärkenas arkiv innehåller både off-court klassiker, flera unisex plagg samt en retroinspirerad BOSS x Russell Athletic logga. En av de smartaste aspekterna är att varje plagg har färger som fungerar perfekt tillsammans, så det är bara att mixa och matcha med vilket plagg du vill i sortimentet – kan det bli något lättare och bättre?

5 favoriter från kollektionen

Upptäck hela BOSS x Russell Athletic kollektionen här.

Foto: BOSS x Russell Athletic