Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Kändistätt i BOSS nya vårkampanj – se bilderna

27 jan, 2022 
Spana in BOSS nya kändistäta kampanj
BOSS presenterar ny kampanj för våren och sommaren 2022. Hailey Bieber, Kendall Jenner och Joan Smalls är några av stjärnorna som är ansiktet utåt för märket.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

”Be your own boss” – så lyder det tyska märkets kampanj för våren och sommaren 2022. Porträtten är fotograferade över hela världen av svenska modefotografen Mikael Jansson. Och frontar kampanjen gör en rad välkända ansikten. Däribland toppmodellerna Kendall Jenner, Hailey Bieber och Joan Smalls.

Hailey Bieber är en av stjärnorna som frontar BOSS nya kampanj.

Vidare ser vi den amerikanska rapparen Future, den internationella Tiktok-stjärnan Khaby Lame, sydkoreanska sångaren och skådespelaren Lee Min-Ho, brittiska professionella boxaren Anthony Joshua, italienske tennismästaren Matteo Berrettini samt tyska löparen Alicia Smith.

Annons
Behind the scenes med ELLE – Lekfull längtanBrand logo
Behind the scenes med ELLE – Lekfull längtan

Designsamarbete med Tiktok-stjärna

Samtidigt lanserar BOSS ett flerårigt samarbete med Tiktok-stjärnan Khaby Lame. Han debuterade på catwalken för modehuset under Milano Fashion Week och nu har de båda valt att utöka ambassadörskapet genom ett designsamarbete som ska resultera i en kapselkollektion.

BOSS tar ny riktning

BOSS nya kampanj är den första visuella presentationen av vad som är en historisk ny riktning för varumärket. Efter nästan 50 år lanserar HUGO BOSS en ny logotyp för varumärket BOSS.

Annons
Joan Smalls för BOSS.

Märket vill enligt ett pressmeddelande ta sig an ny, modern varumärkesidentitet fokuserad mot en yngre och mer global demografi. Exakt vad vi kommer att få se framåt är ännu inte officiellt, men riktningen ska gå mot en mer lekfull och avslappnad estetik samtidigt som man förblir trogen mot varumärkeskoderna för väldressade plagg.

Se fler bilder från kampanjen #BeYourOwnBoss nedan!

Kendal Jenner för BOSS.
Alicia Smith för BOSS.
Anthony Joshua för BOSS.
Future för BOSS.
Khaby Lame för BOSS.
Matteo Berrettini för BOSS.
Lee Min-Ho för BOSS.

Foto: Mikael Jansson/BOSS

Annons