Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Blake Livelys 22 snyggaste gravidlooks!

15 jul, 2016 
AvAxel Scholtze
Skådespelerskan Blake Lively – en av världens vackraste kvinnor – bekräftade den 15 april att hon väntar sitt andra barn. Vi har samlat hennes finaste gravidlooks – som i bland knappast kan räknas som det!
Annons

Efter att paret fick sin första dotter James för bara drygt ett år sedan, väntar Blake Lively och Ryan Reynolds sitt andra barn! En sak vi lärde oss genom hennes tidigare graviditet är att det knappt syns, och när det väl syns – ja, då är det världens sötaste gravidmage!

Vi har samlat ihop Blakes senaste looks – både från röda mattan till slappa dagar hemma på New Yorks gator. Hennes standard look är garanterat en snygg klänning och höga klackar (oftast Louboutins).

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Klicka in i bildspelet för att se hur hon stylar gravidmagen bäst! Här har vi en som vågar klä upp sig istället för att klä ner sig – vi hoppas du inspireras att göra likadant!

Annons