Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Årets snyggaste scengarderob går till BLACKPINK på Coachella 2023

24 apr, 2023 
AvSade Borquez
K-popgsensationen BLACKPINK uppträdde inför en fullspäckad publik på Coachella 2023. Bandmedlemmarna bjöd på oemotståndliga show-looks från modehus som David Koma, Paco Rabanne och Mugler – allt från glittriga korsetter till tyllklänningar. Vi slänger ett öga på kanske årets snyggaste scengarderob!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

Inför Coachella 2023 stod det klart att den populära k-popgruppen BLACKPINK skulle uppträda på den världskända festivalen. Och det blev givetvis en storslagen succé!

BLACKPINK som nyligen slog Justin Biebers 6-år långa rekord för flest antal visningar inom musik på Youtube, bjöd under Coachella 2023 på två oförglömliga framträdanden. Bandmedlemmarna Rosé, Jennie, Jisoo och Lisa visade publiken varför de tillsammans är den hetaste musikgruppen just nu!

Annons

I kpop-gruppens scengarderob rådde det ingen brist på iögonfallande looks från flera kända modehus. Under showerna bar bandmedlemmarna allt från David Komas Pre-fall 2023-kollektion till rosa skräddarsydda Mugler-looks.

BLACKPINK UPPTRÄDER PÅ COACHELLA 2023

Under deras andra helg på Coachella bestod deras outfits av en blandning av glittriga korsetter, siden sets, metall-länkade kjolar, volanger av olika slag, klänningar med cut-outs och mycket mer. En mångskiftande färgskala av baby-blått, svart, rosa, vitt, silver, guld med mera. Scrolla vidare för att ta en närmare titt på några av outfits från kanske årets snyggaste showgarderob!

Nedan ser vi BLACKPINK i skräddarsydda Mugler-looks i rosa, som självklart är en av deras signatur färger tillsammans med svart. Varje bandmedlem hade på sig en rosa glittrig Mugler-korsett, vilket är en av modehusets signaturdesigns tillsammans med olika nederdelar i samma glittriga färgskala.

Annons

Ibland bar de tillsammans en ensemble av looks från samma modehus, men anpassat till tjejernas personliga stil. Och vid andra tillfällen bar de enskilda outfits, speciellt när bandmedlemmarna framförde sina egna singel-låtar.

Ta titt nedan på bandmedlemmen Rosés när hon uppträde sin singel On The Ground på Coachella-scenen. Hon bar på en miniklänning med paljetter från Paco Rabanne tillsammans med en svart mini-bustier och högmidjade shorts.

Här ser vi Jennie i ett ljusblått siden-set som består av en cropped halterneck-topp med en blomdetalj runt halsen från modemärket Alessandra Rich. Blomman är en ny trenddetalj som har synts överallt på SS23-catwalken och social medier.

Annons

Inför nästkommande soloakt från Jisoo bar på en kort lavendelfärgad bustier-klänning i tyll från modemärket Aadnevik som är prydd med vita blommor i tyll.

Sista soloakten framfördes av gruppens rappare LISA som valde bära på en guldbomb till outfit. Artistens look bestod av guldfärgad miniklänning med en metallic bustier, en kedjelänkad kjol och paljettärmar. En riktig het showlook!

Annons

Som avslut på deras fullspäckade show bar alla bandmedlemmar en blandning av plagg från David Koma och Mugler. Jisoo (längst till vänster) bar på en kedjelänkad halterneck topp från David Komas pre-fall 2023-kollektion tillsammans ett par med svarta shorts och ett volangsläpp fastsittande vid höften.

Lisa (bredvid Jisoo) bar också på en David Koma look tagen från SS23-kollektionen. LISA slängde på sig bikerjacka ovanpå toppen från Debby Upper.

Jennies (i mitten) final-outfit bestod av helvit look med en bralette och midikjol med bältdetaljer från David Koma tillsammans med en Mugler bodysuits.

Precis som sina vänner valde Rosé (längst till vänster) en look från David Koma och den här gången från hans Resort 23-kollektion. Rosé bar en skir svart och asymmetrisk klänning med en borderad silverblomma. Under klänningen bar hon samma bralette som Jennie men i svart och ett par svarta shorts.

BLACKPINKs världsdominans har bara börjat och vi är supertaggade på se mer av deras heta scengarderob!

Foto: Instagram

Annons