Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Se skådespelarnas starka hyllningar och pampiga looks från Black Panther-turnén

08 nov, 2022 
Se skådespelarnas starka hyllningar och fantastiska looks från Black Panther-turnén
Black Panther: Wakanda Forever har haft extravaganta premiärer i Amerika, Europa och Afrika och skådespelarna har bjudit på en rad starka hyllningar och snygga looks på röda mattan. Spana in!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022Brand logo
Se gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022

Los Angeles, London och Lagos – den nya filmen Black Panther: Wakanda Forever, som går upp på svenska biografer den 9 november, har den senaste veckan haft extravaganta premiärer i USA, Storbritannien och Nigeria.

Hyllningar och looks från Black Panther-premiärerna

Filmen är redan på förhand en stor snackis och spås bli en storkandidat inför kommande galasäsong. Och pressturnén har varit som en egen show bara den – inte minst för oss modeintresserade. För utöver att tillställningen i Lagos blev historisk som den första Marvel-film någonsin att ha en röda mattan-premiär här, har skådespelarna också bjudit på starka modeögonblick inklusive vackra hyllningar till bortgångne Chadwick Boseman under hela pressturnén.

Annons

ELLE har samlat några av de starkaste ögonblicken nedan.

Letitia Wrights hedrande röda mattan-looks

Letitia Wright har samarbetat med sin stylist Shiona Turini för att ta fram tre magiska looks till pressturnén. Under världspremiären i Los Angeles bar hon en kostym signerad Alexander McQueen. Kostymen sågs som en hyllning till Chadwick Boseman då den påminde om den bortgångne skådespelarens look från Oscarsgalan 2018, då kan kom iklädd en liknande svart kostym från Givenchy som också var smyckad.

Vidare hedrade Letitia Wright Chadwick Boseman genom att posera med Wakanda-hälsningen, vilket Boseman ofta gjorde på röda mattan.

Annons

Chadwick Boseman på Oscarsgalan 2018.

Till premiären i London kom Letitia Wright iklädd en skräddarsydd, ärmlös Prada-klänning med hundratals kristaller. Detta matchade hon – passande nog – med en Panthère-ring från Cartier.

Annons

Och till den historiska premiären i Lagos bar Letitia Wright en fantastisk långklänning med lång ärm och cut outs. Den här gången matchade hon klänningen med stilrena smycken.

Regissörens hyllning till Chadwick Boseman

Regissören Ryan Coogler har under samtliga premiärer valt att bära ett smycke med Chadwick Bosemans ansikte på. I en intervju med Good morning America har regissören berättat att han lät göra smycket inför inspelningen av den nya filmen för att han ville ha den bortgångne skådespelaren nära sig. Här tillsammans med sin fru Zinzi Evans på världspremiären i Los Angeles.

Annons

Här i koordinerade svart-vita looks under London-premiären 3 november 2022.

Regissören under filmpremiären i Lagos, 6 november.

Annons

Lupita Nyong'o

Lupita Nyong’o drog blickarna till sig under Los Angeles-premiären iklädd en vit one shoulder-klänning från Balmain. Hon matchade klänningen med en krona av snäckor i håret och lila skor. Dessutom bar hon sammanlagt 55 karats diamantsmycken från De Beers.

Lupita Nyong’o i en ärmlös klänning i svart och silver på London-premiären. Wow!

Annons

Skådespelaren bar en gnistrande klänning med hög slits under filmpremiären i Lagos.

Rihanna

Rihanna, som gör filmens soundtrack ”Lift me up”, entrade röda mattan till premiären i Los Angeles i en klänning signerad Rick Owens.

Annons

Michaela Coel

Michaela Coel i ärmlös klänning med släp och matchande huvudbonad, samt skira handskar och statement-väska under Los Angeles-premiären.

Till premiären i London bar hon en svart body och spetskjol i kombination med svarta spetsstrumpor.

Annons

Danai Gurira

Danai Gurira i svart WOW-look med stora ärmar och transparent tyg under London-premiären.

I Los Angeles satsade hon på färg och volanger!

Annons

Här i en otrolig look på premiären i Nigeria.

Dominique Thorne

Dominique Thorne i rosa ombre-färgad klänning med inslag av svart tyll under filmpremiären i Los Angeles.

Annons

Angela Bassett

Angela Bassett gick även hon loss på stark färg när det vankades världspremiär i Hollywood.

Winston Duke

Winston Duke gjorde entre på röda mattan i Los Angeles iklädd svarta byxor, svart polotröja och en färgklick på jackan som hade plisserat tyg.

Annons

Winston Duke på röda mattan i London – samma bas ny statementjacka.

Michael B. Jordan

Michael B. Jordan i gula kostybyxor och matchande lång skjortjacka under filmpremiären i Los Angeles.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons