Här är märket som bjuder in dig till visning under modeveckan

Torsdagen den 31 augusti visar BJÖRN BORG sin AW17-kollektion på Stockholms modevecka. Kollektionen visas i säsong och plaggen går att köpa online och i butik direkt efter presentationen. Showen anordnas på Kungliga Tennishallen och bjuder, förutom VIP-gäster och press, in allmänheten
29 augusti, 2017

Märket BJÖRN BORG släpper 300 gratisbiljetterna för allmänheten att norpa till märkets höstpresentation på modeveckan, och det är först till kvarn som gäller. Och vad är det som kan locka – förutom att få hänga med modemassan?

Visningen som du har möjlighet att se kallas ’V E R S U S’ är en hommage till tennislegenden och stilikonen Björn Borg och samtidigt en exklusiv lansering av höstkollektionen ”BJÖRN BORG Signature Collection”. Kollektionen, som är skapad med anledning av varumärkets samarbete med den kommande storfilmen BORG, släpps i limiterad upplaga i butik och på bjornborg.com direkt efter visningen.

Foto: BJÖRN BORG SS17.

Så här kommenterar märkets marketing director Jonas Lindberg Nyvang visningen.

”Jag vill inte avslöja för mycket inför visningen, men jag tror ingen besökare kommer gå därifrån besviken. Visningen sker på centrecourten på Kungliga Tennishallen i Stockholm – en visningsarena som hyllar vårt arv och är dessutom en historisk plats. Som vanligt när vi visar bjuder vi på något storartat och vi ser framemot att göra det för en fullsatt arena”, säger Lindberg Nyvang.

Till presentationen har BJÖRN BORG även tagit in den välrenommerade brittiska stylisten Tom Guinness. Guinness har tidigare jobbat med varumärken så som Adidas, Gucci och Wales Bronner.

Låter detta spännade? Här kan du anmäla dig.

Allt du behöver veta inför Fashion Week Stockholm

Nelly.com öppnar Pop-up under modeveckan

Så ska Houdini utmana konsumtionshetsen under Fashion Week