Alla bilderna från ELLEs pre-shopping för H&M x Balmain igår

Alla bilderna från ELLEs pre-shopping för H&M x Balmain igår

05 november, 2015

I går arrangerade H&M tillsammans med ELLE och Café en lyxig vip-shopping där Balmain Paris x H&M-kollektionen smyglanserades i H&Ms butik på Hamngatan. På plats fanns ELLE och Cafés helårsprenumeranter tillsammans med H&Ms club-medlemar.

Foto Frida Möller / Studio Emma Svensson

H&M x Balmain har varit ämnet på allas modeläppar de senaste dagarna. Igår bjöds ni läsare in till vårt pre-shopping-event tillsammans med tidningen Café och självkalrt H&M i deras butik på Hamngatan i Stockholm.

Butiken slog upp portarna klockan 20:00 med redan strax innan klockan 18 ringlade sig kön lång och gick ända från butiken ner till Sergels torg. ELLEs Cia Jansson och Cafés Daniel Lindström stod för kvällens musik och det bjöds på champagne och snittar. Under kvällen fick gästerna förshoppa plagg ur kollektionen, på resten av sortimentet fick alla 20% rabatt. Kollektionen släpps idag (5/11) i H&Ms butiker och online.

Kolla in bildspelet och se om du kan hitta dig eller dina vänner som var där. Eller bara för att se med egna ögon vilket otroligt tryck det var på butiken när den eftertraktade samarbetskollektionen ÄNTLIGEN släpptes!

Vill du se alla plaggen en gång till eller om du missat det – klicka här!

Foto Frida Möller / Studio Emma Svensson

Relaterad läsning från ELLE:

Här kan du köpa H&M x Balmain i Sverige >

Lanseringsfesten i NY – med Backstreet Boys som hemliga gäster >