Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Bik Bok lanserar skidkollektion – inspirerad av 70- och 80-talet

27 nov, 2019 
– Starka färger, vågade siluetter och massor av accessoarer, säger modeprofilen Fanny Ekstrand om Bik Boks nya skidkollektion. Vi har spanat in plaggen och valt ut våra favoriter!
Annons

Lagom till att skidsäsongen drar igång släpper nu Bik Bok en kollektion fylld med skidkläder och accessoarer att bära i backen och på after skin. Kollektionen är inspirerad av 70- och 80-talet och frontas av modeprofilerna Fanny Ekstrand och Linn Eklund.

– Kollektionen är inspirerad av 70- och 80-talets skidtrender, där styling från topp till tå var i fokus. Vi vill få tillbaka samma känsla och göra det enkelt att klä sig både snyggt och praktiskt i backen, säger Kirsten Anderson, designchef på Bik Bok i ett pressmeddelande.

Fokus är kombinationen mellan funktionella kläder och fashion – där kollektionen innehåller plagg i vattenavstötande material, fleece och olika färgskalor som matchar den skandinaviska livsstilen.

Skidkläder inspirerade av vintagefynd

Modeprofilen Linn Ekstrand, som frontar kollektionen, säger att vintagefynd är är en stor inspirationskälla när det gäller klädsel som ska fungera i såväl backen som på after skin, något som speglas i kollektionen.

Annons

– Vintagefynd är en stor inspiration! När jag sätter ihop en look som både ska fungera i backen och på after ski är det svårt att inte inspireras av 80-talet, säger hon i ett pressmeddelande.

Priserna ligger på mellan 99 – 2 499 kronor och kollektionen släpps i utvalda butiker och online 2 december. Här kan du köpa den då (reklamlänk).

ELLEs favoriter ur kollektionen

 

Annons
Annons
Vit lång dunjacka från Bik Bok
Vit lång jacka, finns även i svart.
Silverfärgade skidbyxor från BikBok
Silverfärgade skidbyxor.
Skidglasögon i färg från BIK bOK
Färgstarka skidglasögon.
Annons
Rosa skidglasögon från Bik bok.
Rosa skidglasögon.
Pannband skidkläder från bikBok
Pannband, finns även i vitt.

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons