Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrosso x Nelly 2021 – se plaggen här

bianca ingrosso frontar ny kampanj för Nelly våren 2021

Sedan förra året är Bianca Ingrosso Creative Advisor för Nelly.com, som hon bland annat släppte en limiterad kollektion för 2020. Nu visar hon återigen upp plagg och accessoarer inför våren och sommaren 2021.
06 april, 2021

Redan under 2020 ingick Bianca Ingrosso och Nelly.com ett uppmärksammat samarbete som bland annat innebar att hon designade en kollektion för varumärket som släpptes i höstas. Förra våren blev influencern och entreprenören desssutom Creative Advisor för Nelly och visade då upp vårens hetaste plagg. Nu är det dags igen – våren 2021 frontar Bianca Ingrosso nämligen sajtens vårkampanj där hon visar upp säsongens nyckelplagg.

– Jag försöker alltid göra det där lilla extra i vardagen, som får mig att må bra och ha kul. Det kan vara allt från att göra hemma-myset lite härligare med snygga mjukiskläder och leka Carrie Bradshaw även ensam hemma haha, till att sätta på mig mina favoritklackar även när jag bara ska äta brunch. Det känns därför fantastiskt kul att jag tillsammans med Nelly.com får möjligheten att guida en större publik bland pastellfärgade plagg och accessoarer, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Kampanjen våren 2021 är inspirerad av spelvärlden och vi får se Bianca Ingrosso som en av flera spelare under devisen Maximum Glam. Nedan ser du några av looks:en, som bland annat innehåller stickade shorts, snygga klänningar och somriga toppar – hela kampanjen och alla plaggen hittar du här (länk till Nelly.com).

Bianca Ingrosso x Nelly

I kampanjen ser vi Bianca i allt från loungekläder för hemmamyset till festliga outfits som du kan bära långt in på sommaren.

Tubtoppen med hjärtringning finns här (länk till Nelly.com). De ribbstickade shortsen finns här (länk till Nelly.com). Jackan finns här (länk till Nelly.com) och skorna med genomskinlig överdel finns här (länk till Nelly.com).

Mönstrad grön omlottklänning med volangkant finns här (länk till Nelly.com). Den vita väskan finns här (länk till Nelly.com) och sandaletterna med veckade remmar finns här (länk till Nelly.com).

Ljusblått ribbstickat set – toppen med cutout fram finns här (länk till Nelly.com) och byxorna med utsvängda ben nedtill finns här (länk till Nelly.com).

Blommig offshouldertopp med resår i midjan samt ärmarna finns här (länk till Nelly.com). De ljusblå jeansen med slitningar samt små slitsar vid bensluten finns här (länk till Nelly.com). Den lila nylonväskan finns i flera färger här (länk till Nelly.com) och skorna med en flätad rem fram finns här (länk till Nelly.com).

Se hela kollektionen här (länk till Nelly.com)!

0:57

Efter reklamen: 5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

(0:57)

Slå på ljud