Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrosso frontar Gina tricots nya partykollektion

Bianca Ingrossos kollektion med Gina tricot

Gina tricot släpper ny partykollektion lagom till årets festsäsong och vi vet när den släpps. Kollektionen frontas av Bianca Ingrosso och innehåller favoriter till jul, nyår och årets sista fester. Se alla plaggen här!
20 november, 2019
Slå på ljud

Julledigheten närmar sig, årets julfest går snart av stapeln och nyårsafton väntar runt hörnet. Ja, årets stora partysäsong är här och det är dags att investera i en outfit som passar till alla tillfällen. Så om du fortfarande inte har säkrat din outfit inför jul och nyår kan det vara dags att göra det nu.

Flera designers har redan släppt kollektioner där glitter, paljetter och transparent material står i fokus – även puffärmarna är en hit den här säsongen.

Den 21 november 2019 släpper även Gina tricot sin nya partykollektion och den frontas av ingen mindre än Bianca Ingrosso. Plaggen är inspirerade av Bianca själv och kommer enligt Gina tricot bestå av spännande siluetter, stora puffärmar, skir organza och gnistrande paljettskapelser.

Enligt Gina tricot är kollektionen hämtad från 80-talets dramatiska looks.

”Dramatic Dresses har sin inspiration hämtad från 80-talets dramatiska looks och innehåller partyplagg för vinterns alla festligheter”, skriver de på hemsidan.

Kollektionen kommer bestå av klänningar, accessoarer och ett antal utvalda plagg som endast finns i limited collection, så passa på att investera i din favorit på en gång.

Här kan du köpa hela kollektionen (länk till Gina tricot)!

Här är alla plagg ur Gina tricots kollektion med Bianca Ingrosso

Svart sidenklänning med smala band. Här kan du köpa den (länk till Gina tricot). Choker med strass. Här kan du köpa det (länk till Gina tricot).

Rosa kavaj. Här kan du köpa den (länk till Gina tricot).

Svart blazerklänning med paljetter. Här kan du köpa den (länk till Gina tricot).

Blommig klänning med puffärmar. Här kan du köpa den (länk till Gina tricot).

Silvrigt diadem med glitter. Här kommer du att kunna köpa den (länk till Gina tricot).

Glittrig långklänning med slits. Här kan du köpa den (länk till Gina tricot). Örhängen i strass. Här kan du köpa dem (länk till Gina tricot).

Svart klänning i transparent tyg. Här kan du köpa den (länk till Gina tricot). Håraccessoarer. Här kan du köpa dem (länk till Gina tricot).

Svart glitterklänning. Här kan du köpa den (länk till Gina tricot).

Läs mer: 

BIANCA INGROSSOS SKÖNHETSBOLAG FÄLLS FÖR SEXISTISK REKLAM

HÄR VISAR BIANCA INGROSSO UPP DET MISSLYCKADE SKÖNHETSINGREPPET