Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Bella Hadid: Därför grät jag på visningarna under New York Fashion Week

16 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Bella Hadid har haft två väldigt emotionella stunder under New York Fashion Week.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Livet ler onekligen mot Bella Hadid. På kort tid har hon blivit en av världens mest anlitade modeller och hennes ansikte syns ständigt i sociala medier, på sajter, magasinsomslag, i kampanjer och på visningar.

Trots att hon arbetar så flitigt, och är så omåttligt populär, verkar hon dock fortfarande vara oerhört jordad. Och hon blir, trots framgångarna, berörd av många av visningarna hon går. På två av visninagrna under New York Fashion Week har hon till och med brustit ut i gråt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Första gången det hände var på Prabal Gurungs visning i söndags. Prabal Gurungs visning var uppmärksammad, mycket på grund av de t-shirtar som modellerna, och hans själv, bar i slutet av showen. På dessa syntes meningar som The Future is Female, I Am an Immigrant och This Is What a Feminist Looks Like.

För Fashionista berättar Bella Hadid om känslorna under visningen.

– Jag gick ut på visningen, och precis innan finalen, när Prabal skulle gå ut ur kulisserna såg jag hans ögon tåras. Jag började också gråta eftersom det var en så vacker och rörande show.

Hon fortsätter:

– Alla i publiken grät under finalen, det var riktigt, riktigt kraftfullt.

Också under måndagen, då Bella Hadid modellade för Oscar de la Renta, blev hon emotionell.

– Jag grät, bokstavligt talat, berättar hon.

– Det kanske är en väldigt känslomässig vecka för mig det här. Oscar de la Renta betyder mycket för mig och har alltid gjort. Jag grät när jag fick uppdraget och när jag hörde att jag skulle stänga visningen blev jag helt överväldigad.

Annons