Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Barbour i samarbete med stilikonen Alexa Chung

16 apr, 2019 
Alexa Chung x barbour
Barbour inleder samarbete med ett annat modemärke – för första gången någonsin! Alexa Chung är designern och den alltid lika stilsäkra kvinnan som i juni släpper en minikollektion med Barbour.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Barbour inleder ett designsamarbete med ett annat modemärke – för första gången någonsin!

Den alltid lika stilsäkra stilikonen och modedesignern Alexa Chung, grundare av det egna märket AlexaChung, har nämligen teamat ihop sig med brittiska Barbour för att designa en alldeles egen kollektion för tidig sommar- och festivalsäsong. Chung som sedan en lång tid tillbaka varit ett troget fan av det brittiska märket, har nu valt att ta fram en tidlös och energisk kollektion som även går väl ihop med Barbours traditionella hantverk och karaktär.

Barbour x Alexa Chung

Alexa Chung

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

”Några av mina lyckligaste minnen har utvecklats i en Barbour. Bara doften av vaxet får mig att känna att jag är hemma. För mig har Barbour varit en del av min barndom, min ålder och jag är utomordentligt stolt över att det nu är en del av min framtid ”, avslöjade Alexa Chung när nyheten om det kommande designsamarbetet släpptes.

Annons

Alexa Chung har setts mycket i Barbour

Barbour uttryckte även sin lycka över att göra kollektionen med just Alexa, eftersom hon känner till modemärket mycket väl, efter att ha burit Barbours klassiska plagg genom hela sin uppväxt, från barnsben på regniga fält i Hampshire, till livliga festivaler i vuxen ålder.

Alexa Chung i Barbour jacka.
Alexa Chung bär jacka från Barbour på Glastonbury Festival 2014. Foto: Joanne Davidson.

I juni 2019 kan vi hitta den tidlösa kollektionen på märkenas hemsidor och även hos utvalda återförsäljare, som bland annat Net-a-Porter, My Theresa och det brittiska varuhuset Liberty. ELLE kan även avslöja att det är totalt 11 plagg varav sju ytterplagg, tre väskor och även en trendig bucket-hatt.

Barbour x Alexa Chung

Är du också besatt av Alexa Chung och hennes stilsäkra look? Nedan hittar du både hennes bästa beauty-hacks och perfekta frisyrer genom åren!

Läs mer:

Alexa Chung avslöjar sina bästa beautyhacks och hårtips

Alexa Chungs bästa frisyrer genom tiderna

Annons