Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Barbie har tröttnat på klackarna!

08 jun, 2015 
AvNina Campioni
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det känns nästan som om Barbie läst ELLEs Mari Jansons text om varför hon hatar att gå i klackar – texten hade knappt hunnit publiceras förrän Barbie själv kom med nyheten att hon också tröttnat på klack! ”Great minds think alike” eller hur säger man?

Sedan urminnes tider har Barbie varit utformad så att hon alltid stått på tå, redo för att sätta på sig höga, tjusiga klackar. Även om man själv som docklekare velat prova ett par skor från någon dockkompis, som till exempel Sindy, så har det rent fysiskt, inte gått. Barbie har klack. Så är det bara. Tills nu. Nu lanseras den nya tidens Barbie med justerbara anklar så att hennes små fötter kan anpassas till låga skor. Dessutom lanserar man dockor med åtta olika hudtoner, 14 olika ansiktsformer, 18 olika ögonfärger, 22 olika hårstilar och 23 olika hårfärger. Det är nästan så man kan tro att Barbie börjar bli mer mänsklig … Men! Vi väntar fortfarande (om än inte så tålmodigt) på en Barbie med mer mänskliga kroppsformer. När hon kommer förtäljer dock inte historien.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

barbie
Foto: Barbie.com
Annons