Balmain släpper en kollektion för barn!

25 jan, 2016 
AvLisa Arnell
The Balmain Army rekryterar bland de yngre. I dag avslöjade Olivier Rousteing på sitt eget instagramkonto att Balmain lanserar en linje barnkläder.
Annons

Kollektionen kommer att finnas i butikerna från och med juni i år och bestå av 55 olika plagg och accessoarer för både killar och tjejer i åldrarna 6–14 år.

Vad får man punga ut för minicouture-plaggen då? Priserna ligger mellan 190 Euro för en t-shirt och upp till 5 500 Euro för det dyraste plagget som är en broderad svart klänning. Enligt WWD är plaggen baserade på Balmains RTW-kollektioner för vuxna. I kollektionen finns bland annat en pälsjacka, små kappor, en vit smokingjacka, toppar med djurprint och olika skor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Det här är plagg som mammor och pappor under årens lopp, upprepade gånger, har vädjat till mig att producera för sina barn, säger Rousteing till WWD.

Många modehus som väljer att göra en barnlinje lägger ut det på licens, hela Balmain-kollektionen för barn är dock gjord av samma personer som gör de ordinarie kollektionerna.

Rousteing har tidigare skapat små specialgjorda plagg till Kim Kardashians lilla North West men det här är hans första kollektion för barn. En gissning på hela barnklanen Kardashian/West/Disick inom kort kommer att ha på sig hela kollektionen känns inte helt orimlig. Balmain Kids – snart på ett instagramkonto tillhörande en Kardashian/Jenner nära dig!

Annons

Vågar vi gissa på att det var en Balmain-pälsjacka som vi såg på North West på mammas instagram redan för tre veckor sedan? Om inte så vet vi ju redan att hon passar i det i alla fall…

Annons
Innehåller annonslänkar