Balmain är H&M:s nästa stora gästdesigner!

18 maj, 2015 
AvAxel Scholtze
Annons

I natt blev det (äntligen) officiellt – H&M:s nästa stora gästdesigner är Balmain! Allt började tidigt igår kväll när supermodellerna Kendall Jenner och Jourdan Dunn la upp kryptiska selfies med märkets chefsdesigner Olivier Rousteing och skrev att ”we have some big news”. När trion sedan nådde Billboard Music Awards röda matta visade det sig att modellerna bar kläder från designsamarbetet och nyheten gick viralt över sociala medier.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I morse skickade H&M ut pressmeddelande om samarbetet där de avslöjade fler detaljer. Kollektionen innehåller kläder och accessoarer för både kvinnor och män och släpps i butiker och online den 5 november.

Olivier Rousteing har varit creative director på Balmain sedan 2011 och hans bakgrund inom både haute couture och musiken kommer att synas i kollektionen för H&M, precis som för Balmain.

– Mitt främsta mål som designer är att nå ut till mina fans, säger Olivier i en kommentar. H&M ger mig en unik möjlighet att bjuda in alla till Balmains värld, så att de får ta del av drömmen och tillsammans kan vi skapa en global #HMBalmaination. Samarbetet kändes helt naturligt. H&M är ett varumärke som alla kan relatera till och som bjuder in till en gemenskap som jag ser fram emot att ta del av.

Annons

Foto All Over Press

Mer läsning: 

Balmain1

Sneak peak! Jourdan Dunn och Kendall Jenner i tillsammans med Balmains chefsdesigner Olivier Rousteing, iklädda plagg från märkets designsamarbete med H&M!

 

Mer läsning: 

Annons