Bakom kulisserna på modeplåtning med Sofi och Frida Fahrman – se bilderna

Bakom kulisserna på modeplåtning med Sofi och Frida Fahrman – se bilderna

Se de fantastiska bilderna från Sofi och Frida Fahrmans modeplåtning för Ellos.
30 april, 2017

Systrarna Sofi och Frida Fahrman har tillsammans med Ellos tagit fram en kollektion som är inspirerad av systerskap och moderskap.

I kollektionen, som släpps den 8 maj, märks både långa och korta klänningar i olika silhuetter, blåvitrandiga toppar, vita blusar med broderier och matchande bikini och baddräkt med gula citroner är några av nyckelplaggen ur kollektionen.

LÄS OCKSÅ: SOFI OCH FRIDA FAHRMAN I NYTT DESIGNSAMARBETE

– Plaggen, känslan, kombinationen av plagg och snitt är precis vad jag är ute efter när jag semesterpackar för mig och Lily, säger Sofi Fahrman.

Man har hittat inspirationen i den italienska kuststaden Positano, det är också där som kampanjbilderna på Sofi och Frida med döttrar fotats.

– Tillsammans har vi skapat den för oss perfekta semestergarderoben, allt finns med för både mamma och dotter. Dessutom har det varit superkul att få göra det här med just Ellos och att få jobba ihop med min syster igen, säger Frida Fahrman om samarbetet.

– Det finns inte längre några regler för att vuxna och barn ska klä sig olika, skillnaden mellan generationer suddas ut och att spendera tid med de närmsta är något vi på Ellos värdesätter högt. Vi känner oss stolta att tillsammans med systrarna Fahrman hylla systerskap, moderskap och vänskap med den här samarbetskollektionen, säger Moa Orrbacke designer på Ellos.

Se bilderna från plåtningen nedan.

Kollektionen släpps den 8 maj.

Foto Ellos