Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Bakom kulisserna på modeplåtning med Sofi och Frida Fahrman – se bilderna

30 apr, 2017 
AvJohanna Lejon
Se de fantastiska bilderna från Sofi och Frida Fahrmans modeplåtning för Ellos.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Systrarna Sofi och Frida Fahrman har tillsammans med Ellos tagit fram en kollektion som är inspirerad av systerskap och moderskap.

I kollektionen, som släpps den 8 maj, märks både långa och korta klänningar i olika silhuetter, blåvitrandiga toppar, vita blusar med broderier och matchande bikini och baddräkt med gula citroner är några av nyckelplaggen ur kollektionen.

LÄS OCKSÅ: SOFI OCH FRIDA FAHRMAN I NYTT DESIGNSAMARBETE

– Plaggen, känslan, kombinationen av plagg och snitt är precis vad jag är ute efter när jag semesterpackar för mig och Lily, säger Sofi Fahrman.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Man har hittat inspirationen i den italienska kuststaden Positano, det är också där som kampanjbilderna på Sofi och Frida med döttrar fotats.

– Tillsammans har vi skapat den för oss perfekta semestergarderoben, allt finns med för både mamma och dotter. Dessutom har det varit superkul att få göra det här med just Ellos och att få jobba ihop med min syster igen, säger Frida Fahrman om samarbetet.

Annons

– Det finns inte längre några regler för att vuxna och barn ska klä sig olika, skillnaden mellan generationer suddas ut och att spendera tid med de närmsta är något vi på Ellos värdesätter högt. Vi känner oss stolta att tillsammans med systrarna Fahrman hylla systerskap, moderskap och vänskap med den här samarbetskollektionen, säger Moa Orrbacke designer på Ellos.

Se bilderna från plåtningen nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Kollektionen släpps den 8 maj.

Foto Ellos

Annons