Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Atp atelier x Temporärt bjöd in till lekfull presentation under Stockholms modevecka

02 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
AvJOSEFINE KANTH
Atp atelier x temporärt stockholms fashion week ss22
Nya tider kräver nya tankesätt! Under Stockholms modevecka bjöd Atp atelier tillsammans med vintage-möbelstudion Temporärt på en unik presentation där varumärkets mest ikoniska klassiker fick stå i fokus. Ta ett span på presentationen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ATP Ateliers Maj-La Pizzelli berättar om SS22Brand logo
ATP Ateliers Maj-La Pizzelli berättar om SS22

Under svenska modeveckans andra dag bjöd Atp Atelier på en unik kollektionspresentation med namnet Not New. I ett samarbete med vintagemöbelstudion Temporärt bjöd accessoarmärket in till en traditionell men lekfull auktionspresentation i sin hemtrevliga ateljé för en förväntansfull mindre skara av besökare. Märkets mest ikoniska klassiker visades upp tillsammans med unika vintageföremål handplockade av vintagemöbelstudion Temporärt.

– Temporärts filosofi är förankrad i att föra samman vintageartiklar av kända och okända designers, allt med sin egen historia. En stor del av vår process är att söka och hitta dessa specifika bitar och centrum vårt arbete runt dem. Tillsammans med ATP Atelier har vi skapat en miljö med några av våra mest intressanta bitar för tillfället. "Cristian Lind, grundare av Temporärt.

Annons

Silhuetter som står sig över tid

Med en tanke om att utmana den flyktiga delen av mode och design presenterades alltså en samling med klassiska stilar från kollektionen som inte är nya. Ikoniska silhuetter som står sig över tid får istället uppdaterade och moderna drag!

– Vi skapade produkter för 10 år sedan som är en stor inspiration till de vi gör idag. Inspirationen kommer från vårt egna hantverk, våra produkter och former – bara att vi tar det till nästa nivå! Berättar Maj-la Pizzelli, grundare av Atp atelier. Missa inte att ta del av ELLEs exklusiva intervju med Maj-la Pizzelli i videointervjun ovan och se till att upptäcka godbitarna ur presentationskollektionen nedan.

Annons
Annons
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons