ATP Atelier i samarbete med parfymtjänsten Sniph

ATP Atelier i samarbete med parfymtjänsten Sniph

Sko- och väskvarumärket ATP Atelier gör under september månad ett exklusivt samarbete med parfymtjänsten Sniph. De båda har hittat varandra i en gemensam kärlek till traditionellt hantverk och ”affordable luxury” för den moderna och urbana kvinnan.
01 september, 2017

Prenumerationstjänsten Sniph, grundad av Lisa Kjellqvist, gör det enkelt att upptäcka nya, lyxiga dofter som skickas direkt hem i brevlådan. Parfym har alltid varit en stor passion i Lisas liv, en passion som hon nu vill dela med resten av världen.

– För mig är lyckan fullkomlig när jag får spendera eftermiddagen i en parfymbutik i Amsterdam eller Paris. Jag är besatt av doft och parfym och har varit det så länge jag kan minnas. Från början stod jag vid tvättmedelshyllan och luktade på sköljmedlet och lärde mig skillnaden på bergamott, jasmin och apple blossom, Lisa Kjellqvist, Sniph.

På samma sätt som Sniph hjälper privatpersoner att hitta sin drömdoft har Lisa för ATP Atelier valt ut doften Maître Chausseur eller ”skomakarns doft” från den italienska parfymtillverkaren Extrait d’Atelier.

Maître Chausseur är en hyllning till det traditionella läderhantverket och innehåller noter av mjukt läder, kallt stål och rostade kaffebönor – vilka alla hittas i en skomakares verkstad. En match made in heaven för varumärket, helt enkelt.

Samarbetet innebär att de kunder som handlar för ett belopp som överstiger 2000 SEK i ATP Atelier webshop eller flaggskepsbutik under september månad också får en flaska Maître Chausseur förpackad i ett stilrent Sniph-etui med sitt köp.

Foto ATP Atelier x Sniph