ATP Atelier i samarbete med amerikanska märket Colovos

ATP Atelier i samarbete med amerikanska märket Colovos

Under New York Fashion Week sammarbetade svenska ATP Atelier med det nystartade amerikanska varumärket Colovos. ATP Atelier stylade varumärkets runway-visning med skor och accessoarer från sin egen SS18-kollektion.
13 september, 2017

Colovos grundades 2016 av paret Nicole och Michael Colovos, tidigare co-creative directors på Helmut Lang. Varumärket erbjuder ett kurerat urval av plagg för den moderna kvinnan, tillverkade i Italien och USA. Designen är ren, minimalistisk och arkitektonisk med utmärkande detaljer. Trots varumärkets unga ålder är Colovos redan omskrivna och prisade i internationell press, så som Vogue, WWD och W Magazine.

Läs också: ATP Atelier i samarbete med parfymtjänsten Sniph

”Både ATP Atelier och Colovos brinner för kombinationen av traditionellt hantverk och ett modernt, rent designuttryck. Minimalism som känns igen – som är avskalad men ändå har ett tydligt DNA. De båda står för hög kvalitet och gör pieces du vill bära flera säsonger i rad i ett trendlöst koncept”, skriver ATP Atelier i ett pressmeddelande.

Läs också: Alla styles från ATP Atelier SS18

Colvos har inspirerats av en futuristisk bazaar, där kontrasterande idéer möts och skapar en helt ny upplevelse, när de skapat sin SS18-kollektion. Den nya linjen är en hyllning till både det spontana och förfinade. Designparet Nicole och Michael trycker hårt på det genuina hantverket genom noga genomtänkta detaljer som ger de moderna formerna i kollektionen en klassiskt skräddad känsla.

Se skorna från ATP Atelier som användes under visningen nedan.

Foto Pressbilder ATP Atelier