Artisten Lizzo släpper shapewear – se kollektionerna här

Artisten Lizzo i shapewearkollektionen Yitty

YITTY
Säg hejdå till ontrendig, för tight och obekväm shapewear! För nu lanserar artisten Lizzo nya shapewear-märket Yitty som är inkluderande och passar många kroppsformer. Se kollektionerna här!
31 mars, 2022
Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan
2:40

Efter reklamen: Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan

(2:40)

Slå på ljud

Shapewear har gått från att vara kändisarnas hemliga röda mattan-knep till ett vardagsplagg för oss vanliga döda. Men många shapewear-plagg är varken sköna eller särskilt fina tycker artisten Lizzo. Hon bestämde sig för att ta saken i egna händer och släpper nu tillsammans med Don Ressler, shapewear-märket Yitty – som är färgstarkt, kaxigt och inkluderande.

– Jag var trött på att se tråkig shapewear som bokstavligen ingen vill ha på sig, berättar stjärnan.

Yitty är anpassad efter flera olika kroppstyper och kommer att finnas i XS-6XL. Det kommande shapwearmärket består just nu av tre olika kollektioner: Nearly Naked som inkluderar seamless-plagg som formar kroppen, Mesh Me som innehåller plagg som kan bäras både under kläderna men också som de är samt Major Label som består av sköna vardagsplagg som leggings och mjukiströjor. Plaggen är färgstarka, mönstrade och finns i flera olika former.

Yitty
Yitty

Själva namnet Yitty är egentligen Lizzos gamla smeknamn som hon kallades för som barn. Hennes riktiga namn är i själva verket Melissa.

Yitty
Yitty

När släpps shapewear-märket Yitty?

Yitty lanseras den 12 april 2022! Och även om märket ännu inte har släppts kan du redan nu skriva upp dig på deras väntelista.

Se kollektionerna här

Yitty
Yitty
Yitty
Yitty
Yitty
Yitty
Yitty
Yitty
Yitty
Yitty
Yitty
Yitty