Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Artisten Lizzo släpper shapewear – se kollektionerna här

31 mar, 2022 
Artisten Lizzo i shapewearkollektionen Yitty
Säg hejdå till ontrendig, för tight och obekväm shapewear! För nu lanserar artisten Lizzo nya shapewear-märket Yitty som är inkluderande och passar många kroppsformer. Se kollektionerna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattanBrand logo
Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan

Shapewear har gått från att vara kändisarnas hemliga röda mattan-knep till ett vardagsplagg för oss vanliga döda. Men många shapewear-plagg är varken sköna eller särskilt fina tycker artisten Lizzo. Hon bestämde sig för att ta saken i egna händer och släpper nu tillsammans med Don Ressler, shapewear-märket Yitty – som är färgstarkt, kaxigt och inkluderande.

– Jag var trött på att se tråkig shapewear som bokstavligen ingen vill ha på sig, berättar stjärnan.

Yitty är anpassad efter flera olika kroppstyper och kommer att finnas i XS-6XL. Det kommande shapwearmärket består just nu av tre olika kollektioner: Nearly Naked som inkluderar seamless-plagg som formar kroppen, Mesh Me som innehåller plagg som kan bäras både under kläderna men också som de är samt Major Label som består av sköna vardagsplagg som leggings och mjukiströjor. Plaggen är färgstarka, mönstrade och finns i flera olika former.

Annons
Yitty

Själva namnet Yitty är egentligen Lizzos gamla smeknamn som hon kallades för som barn. Hennes riktiga namn är i själva verket Melissa.

Yitty

När släpps shapewear-märket Yitty?

Yitty lanseras den 12 april 2022! Och även om märket ännu inte har släppts kan du redan nu skriva upp dig på deras väntelista.

Annons

Se kollektionerna här

Yitty
Yitty
Yitty
Annons
Yitty
Yitty
Yitty
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons