Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

STILSÄKERT OCH FUNKTIONELLT– Möt hösten i Arket x Tretorns kollektion

28 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Arket x Tretorn lanserar kollektion Oktober 2021.
Arket x Tretorn slår sig samman för ett första samarbete där hållbara och funktionella regnkläder står i fokus. Moderiktigt och helrätt! Här är allt du behöver veta om kollektionen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE modeplåtning BackstageBrand logo
ELLE modeplåtning Backstage

Hösten är här och de unika samarbetet mellan Arket och Tretorn vet precis vad vi behöver för att möta säsongens opålitliga väder på rätt sätt. Kollektionen bjuder på ett fång av ytterplagg där det stilsäkra möter det funktionella – en riktig favoritkombo!

klassiskt och moderiktigt

– Det nordiska klimatet kan vara mycket oförutsägbart, men det hindrar inte nödvändigtvis människor från att leva sina liv och att vara ute i naturen så länge de har lämpliga kläder. Den här kollektionen firar regnkläder genom att ta med beprövade element från klassiska plagg och integrera dem i nya stilar för den moderna familjen, säger Anna Teurnell, designchef på Arket.

Annons
Arket och Tretorn lanserar en kollektion bestående av regnkläder för hela familjen.

Kollektionen levererar tidlösa regnkappor och accessoarer med funktionella detaljer som håller regnet borta. Vi blickar mot överdimensionerade siluetter i mörka kulörer som inspirerats av vintage fiskarparkas. Vad det gäller hållbarhet så står det högt i fokus för båda varumärkena.

Svart regnkappa med svarta stövlar från Arket x Tretorn.
Plaggen är framtagna med FSC-certifierat naturligt gummi i samtliga boots, samt DMF-fri, vattenbaserad polyuretan med återvunnen polyester.

Kollektionen finns tillgänglig från och med den 7 oktober på Arkets butiker och hemsida.

Annons