Artikeln innehåller reklamlänkar

Arket släpper kollektion med yogakläder – se plaggen

Arket släpper yogaplagg

För att göra övergången in i det nya året så hållbar och friktionslös som möjlig, introducerar Arket nu sin yogakollektion för våren 2019.
07 januari, 2019

Arkets yogaollektion går under det passande namnet Seamless och är en kollektion av högkvalitativa aktivitetskläder. Plaggen i kollektionen är framtagna med innovativ rörstickningsteknik som skapar flexibla och extra mjuka funktionstyger med en unikt sömlös passform.

Kollektionen Seamless erbjuder sportbhåar, toppar och tights i neutrala färger som sträcker sig från svart till grått, brunt och ljusblått. Plaggen är stickade i återvunnet nylongarn och är utformade för att hålla kroppen sval och torr under träning, samt att erbjuda stöd utan att begränsa kroppens rörelser.

Sömlös stickning minskar materialavfallet jämfört med vanliga snitt och symetoder och hjälper därför till att spara energi under produktionen. Plaggen är också tillverkade i återvunnen polyamid, vilket bidrar till att de blir både slitstarka och hållbara. Som ett plus i kanten är de dessutom snabbtorkande och bestående mot rynkor.

Kollektionen Seamless finns tillgänglig i Arkets butiker och på arket.com under våren 2019.

Läs mer:

Äntligen! Nu öppnar Arket i Göteborg

Arket fyller 1 år – firar med att hylla plaggen som är våra vardagsklassiker

ÄNTLIGEN! I dag öppnar Arket – ELLE listar 6 superplagg från vår nya favoritkedja