Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

ARKET öppnar ny butik på välkänd flygplats

16 feb, 2018 
AvAlva Fierro
Nu står det klart att H&M:s varumärke ARKET öppnar ny butik på Köpenhamns flygplats.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I mars förra gick H&M ut med nyheten att de expanderar och startar nya varumärket ARKET. ARKET erbjuder kollektioner för kvinnor, män och barn och ett urval av inredningsdetaljer.

Den första fysiska butiken öppnade den 25 augusti på Regent Street i London. Sedan förra hösten finns ARKET på Købmagergade i Köpenhamn och nu meddelar H&M att de även kommer att öppna en butik på Köpenhamns flygplats Kastrup.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Från och med augusti 2018 kommer butiken att erbjuda ett limiterat sortiment kurerat för resenärer, bland annat packningskonceptet ARKET Travel Series – med produkter som nylonbagage, vikbara väskor samt små reseaccessoarer.

Annons

Även ARKET:s signaturplagg och hushållsprodukter samt ett permanent sortiment av badkläder och underkläder kommer att finnas i butiken. Samt ett kafé baserat på ”Manifestet för Ny nordisk mat” som fokuserar på hållbarhet, speglar säsongerna och är etiskt producerat.

Även Stockholm kommer att få en butik – men när den står klart har inte kommunicerats än.

Läs också:

Nu öppnar ARKET sin första butik i London

Från idé till verklighet – möt ARKETS creative director

Artikeln publicerades först på Residence.

Annons