Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

H&M:s nya varumärke Arket öppnar på Biblioteksgatan 9

29 jun, 2017 
AvLisa Segerson
Nu öppnas butiken Arket.
Den 30 mars 2017 gick H&M ut med att de lanserar ett helt nytt varumärke. Märket går under namnet ARKET och nu är det äntligen bestämt vart den första butiken i Sverige ska öppna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ARKET öppnar sin första butik mitt i central Stockholm, närmare bestämt på Biblioteksgatan 9 i Biblioteksstan. Butiksöppningen sker under våren 2018. Biblioteksgatan 9 blir den sjätte öppningen efter London, Bryssel, Köpenhamn och München.

– Det känns väldigt kul att vår första svenska butik öppnar just på Biblioteksgatan, där hamnar vi i gott sällskap, säger Managing Director Lars Axelsson i ett pressmeddelande.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

ARKETs butik i Stockholm öppnar våren 2018 men kommer att finnas online i Sverige och i 17 andra länder från och med den första lansering på Regent street i London i höst.

Se en första tjuvtitt på varumärket här

Arket öppnar första butik i Stockholm.

Läs mer:

FÖRSTA TJUVTITTEN PÅ ARKET

H&M LANSERAR NYTT VARUMÄRKE – ARKET

ARKET LANSERAR DESIGNSAMARBETE MED APARTAMENTO

Annons