Arket öppnar ytterligare en butik i Sverige – i Göteborg!

Nu öppnar Arket ytterligare en butik.

Märket Arket öppnar sin första svenska butik i Sverige i Stockholm i sommar. Och i vinter öppnas butik nummer två – i Göteborg.
04 maj, 2018

H&M-ägda märket Arket lanserades med en första butik på Regent Street i London och online (på 18 marknader) i augusti 2017 och erbjuder plagg för både män, kvinnor och barn samt inredning. Sedan dess har de öppnat fler butiker i bland annat Köpenhamn, Amsterdam och Bryssel – och snart även i Stockholm (en något försenad butiksöppning efter branden som rasade i den lokal som först valts ut).

Detta är Arkets vision

Arket vill vara en ”modern marknadsplats där enkla och tidlösa kollektioner för män, kvinnor och barn samt ett noga utvalt sortiment för kök och hem samlas under ett och samma tak”. I varje butik ska även ett café finnas. Den nya Göteborgsbutiken kommer att ligga i hörnet Östra Hamngatan och Kungsgatan i Göteborg och förutom kollektionerna även husera av ett café.

– Vi ser fram emot att öppna ännu en butik här på hemmaplan. Det är en fantastisk adress i hjärtat av Göteborgs främsta shoppingområde där vi får möjlighet att möta våra kunder och presentera bredden i Arkets utbud på fint sätt, säger Lars Axelsson som är managing director på Arket.

Den nya butiken har fått namnet 004012-941, öppnar i vinter och kommer att ligga på Östra Hamngatan 39.

Läs mer:

Arket öppnar sin första svenska butik– i Stockholm!

Från idé till verklighet – möt ARKETS creative director

Nu öppnar ARKET sin första butik i London