Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Årets beautytrend på Met-galan: De extrema fransarna

07 maj, 2019 
Guldiga, vita, spretiga, Twiggy-inspirerade och med fjädrar. Det var ingen hejd på varianterna av lösögonfransar på årets MET-gala. Förstaplatsen går till Lady Gagas gyllene megafransar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: SE MET-GALANS MEST OFÖRGLÖMLIGA LOOKS 2019:

Oförglömliga looks från Met-galan 2019Brand logo
Oförglömliga looks från Met-galan 2019

Under natten till tisdag, svensk tid, gick årets Met-gala av stapeln i New York. Temat var Camp: Notes on Fashion. Alltså överdrivet, kitschigt, extravagant och ofta humoristiskt.

Och precis som vanligt var det många av gästerna som gick all in när det gäller sina looks. En av de största beautytrenderna på årets rosa matta var dem enorma lösögonfransarna. Ju större och mer extrema – desto bättre.

Gaga glänste i gyllene fransar

Lady Gaga på MET-galan
Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Bland dem största lösfransarna bars, ej förvånande, av Lady Gaga. Årets tema passade henne som handen i handsken och hon hann med tre kostymombyten – bara på rosa mattan. Sina kreationer matchade hon med ett par enorma gyllene fransar.

Annons

Gigi Hadid valde vitt

Gigi Hadid på Met-galan 2019
Foto: TT

Gigi Hadid bar en silver- och guldfärgad byxdress designad av Michael Kors. Skorna och den specialdesignade hatten från Stephen Jones gick i exakt samma mönster. Trots det var det hennes extremt långa helvita fransar som stal showen.

Kendall Jenner matchade syrran

Kendall Jenner MET-galan 2019
Foto: TT

Kendall Jenner matchade sin syster Kylie Jenner, båda iklädda fjäderklänningar. Hon i orange och Kylie i lila. Och även om inte Kendalls val av fransar är lika extravaganta som Gagas eller Gigis får man ändå konstatera att hon lagt lite extra krut på sitt lashgame.

Annons

Sara Sampaio i flörtiga fjädrar

Sara Sampaio MET-galan 2019
Foto: TT

Victoria Secret-modellen Sara Sampaio valde även hon att bära fjädrar – men som fransar. Sin vita axelbandslösa klänning matchade hon med svarta fjäderfransar.

Hailee Steinfeld inspirerades av Twiggy

Hailee Steinfeld på MET-galan 2019
Foto: TT

Skådespelerskan och artisten Hailee Steinfeld valde istället en mer Twiggy-inspirerad franslook. Fransarna fick sällskap av limegrön ögonskugga, målade fräknar och rouge i stark rosa.

Annons

Jennifer Lopez visar upp sitt lashgame

Jennifer Lopez på Metgalan 2019
Foto: TT

Jennifer Lopez gick all in när det kommer till både frisyr och ögon. Iklädd en peruk i vita pärlor lät hon ögonen stå i fokus i sin make. Lila ögonskugga kombinerades med spretiga lösfransar. Det hela matchades med nudefärgade läppar.

Lykke li valde röda fransar

Lykke Li på Met-galan 2019
Foto: TT

Den svenska sångerskan Lykke Li dök upp på galan ihop med ett stort gäng. Däribland Julianne Moore och Mark Ronson. På ögonen valde hon ett par riktigt vågade fransar i rött. Till det bar hon en ljust korallfärgad klänning med stora puffärmar.

Läs mer:

Det betyder camp – modestilen som är tema på Met-galan 2019

Met-galan 2019: Här är stjärnorna på röda mattan

9 minnesvärda ögonblick från Met-galan 2019

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons