Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Är Phoebe Philo på väg att lämna Celine?

07 feb, 2016 
AvJenny Fredriksson
Hela havet stormar i modevärlden!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det har varit en tumultartad tid i många av de franska modehusen. Ett helt gäng designers har lämnat sin poster som creative directors bland annat Diors creative director Raf Simons, Albert Elbaz och Alexander Wang som lämnade/fick sparken från det anrika modehuset Balenciaga.

Det tisslas och tasslas även om att Hedi Slimane ska lämna Saint Laurent. Informationen är baserade på att Hedi Slimane visade sin herrkollektion i Los Angeles i stället för i Paris.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det senaste moderykten är dock att Phoebe Philo planerar på att lämna Céline efter visningen i mars. Inom modeeliten har dessa rykten cirkulerat länge då designern ska ha varit sugen på att lämna Celiné ett bra tag. Det sägs även att Phoebe Philo har siktat in sig på modehuset Azzedine Alaïa som ägs av konglomerat-jätten Richemont.

Designern har jobbat för Celine sen år 2008. Vi ska dock vara noga med att säga – inget är bekräftat än.

Läs också: 14 drömplagg från Ida Sjöstedts kollektion

Annons