Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Här öppnar aplace ny butik i höst – KÄNDA MODEMÄRKEN och second hand

07 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Aplace öppnar ny butik i Göteborg
I höst öppnar Aplace portarna på Magasinsgatan i Göteborg – här är allt du behöver veta om nyöppningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Hannah Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Hannah Graaf som du kanske inte visste

Det började redan 2005 när modetidningen ODD at Large etablerades av skaparna bakom Aplace. Fram till idag har tidningen vunnit pris för Sveriges bästa tidskrift och utöver den populära onlinebutiken har de öppnat upp två butiker i Stockholm och i Malmö.

Butik Aplace i Brunogallerian i Stockholm.

APLACE + GÖTEBORG = SANT

I höst välkomnar vi Aplace nya butik med öppna armar, denna gång i goda glada Göteborg, så fram med kalendern, skriv in Oktober och förbered er på allt från välkända modemärken, skönhet, Second hand, och Aplace unika Art shop.

Annons

– Under pandemin har vi växlat upp digitalt men också fysiskt med lanseringen av Second Hand i Malmö och i Stockholm men också tagit fram en Aplace Art Shop-yta där vi blandar unik keramik från Sara Söderberg och Dum Keramik till litografier konst från Linnea Andersson, Siri Carlén, Evelina Kroon m.fl. Under de senaste två åren har vi jobbat hårt för att gå tillbaka till vår kärna där lokala samarbeten alltid utgjort det som är Aplace, berättar en av grundarna Kristian Rajnai.

Aplace öppnar ny butik i Göteborg.
Annons
Aplace trenchcoats i butik i Stockholm.

SPÄNNANDE KOLLEKTIONER ATT TA DEL AV

– Tillsammans med Omnipollo, Moa Romanova och Iggy Jeans har vi tagit fram spännande kollektioner och innehåll för våra kunder. Göteborg är en fantastisk stad med starka kreativa skolor, och en smältdegel för intressant musik, konst och design. Jag ser fram emot att framöver erbjuda vår plattform för samarbeten med alla dessa duktiga människor, säger Kristian Rajnai.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons