Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Youtube har släppt en egen modekanal – allt du behöver veta

11 sep, 2019 
Youtube har släppt en ny kanal, Fashion.
Se hit alla mode- och beautyentusiaster! Youtube har släppt Fashion, en egen kanal som samlar allt vi någonsin har önskat oss – från härliga beautytutorials till modevisningar och exklusivt backstagematerial från modeveckorna.
Annons

Youtube är en riktig guldgruva för alla mode- och beautyintresserade, men det är inte alltid så lätt att navigera i en hel djungel av material. Nu tycks videojätten ha hört vår frustration – och skapat en egen, glammig go to-destination utan motsvarighet!

Förra veckan lanserades Fashion, Youtubes egna kanal som fokuserar på det bästa inom mode- och beautysegmenten. Kanalen fungerar som en maffig plattform, där hundratals kanaler samlas på ett och samma ställe.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Derek Blasberg, ansvarig för mode och beauty på Youtube, säger i en intervju med Evening Standard att det handlar om att fylla ett tomrum och skapa ett ”go-to” ställe för alla modeentusiaster.

– Fashion är stället där alla som söker modeinnehåll hittar de senaste runwaybilderna, får inspiration till garderoben och bara kan njuta av mode helt enkelt, säger Blasberg.

Allt vi vet om Youtubes nya modekanal Fashion

Kanalen är just nu uppdelad i nio olika kategorier, som berör allt ifrån samlat material från modeveckorna och backstagevloggar till beautytutorials och det senaste röda mattan-modet. Dessutom finns det en kategori med fokus på modeindustrin med intervjuer från både moderedaktörer och designers som berättar mer om hur du lyckas i branschen. Nyttigt, viktigt och riktigt informativt!

Annons

Amerikanska beautyinfluencern Jackie Aina, Huda Kattan som står bakom beautyimperiet Huda Beauty, den ständiga it-girlen Alexa Chung och modellen Rosie Huntington-Whiteley är några som redan är klara för kanalen. Bland modehusen kommer vi få se exklusivt material från Dior och Gucci, samtidigt som Vogue och Love Magazine är två av magasinen som också kommer att synas.

Missa inte Youtubes nya modekanal Fashion:

Läs mer:

Annons