Youtube har släppt en egen modekanal – allt du behöver veta

Youtube har släppt en ny kanal, Fashion.

Se hit alla mode- och beautyentusiaster! Youtube har släppt Fashion, en egen kanal som samlar allt vi någonsin har önskat oss – från härliga beautytutorials till modevisningar och exklusivt backstagematerial från modeveckorna.
11 september, 2019

Youtube är en riktig guldgruva för alla mode- och beautyintresserade, men det är inte alltid så lätt att navigera i en hel djungel av material. Nu tycks videojätten ha hört vår frustration – och skapat en egen, glammig go to-destination utan motsvarighet!

Förra veckan lanserades Fashion, Youtubes egna kanal som fokuserar på det bästa inom mode- och beautysegmenten. Kanalen fungerar som en maffig plattform, där hundratals kanaler samlas på ett och samma ställe.

Derek Blasberg, ansvarig för mode och beauty på Youtube, säger i en intervju med Evening Standard att det handlar om att fylla ett tomrum och skapa ett ”go-to” ställe för alla modeentusiaster.

– Fashion är stället där alla som söker modeinnehåll hittar de senaste runwaybilderna, får inspiration till garderoben och bara kan njuta av mode helt enkelt, säger Blasberg.

Allt vi vet om Youtubes nya modekanal Fashion

Kanalen är just nu uppdelad i nio olika kategorier, som berör allt ifrån samlat material från modeveckorna och backstagevloggar till beautytutorials och det senaste röda mattan-modet. Dessutom finns det en kategori med fokus på modeindustrin med intervjuer från både moderedaktörer och designers som berättar mer om hur du lyckas i branschen. Nyttigt, viktigt och riktigt informativt!

Amerikanska beautyinfluencern Jackie Aina, Huda Kattan som står bakom beautyimperiet Huda Beauty, den ständiga it-girlen Alexa Chung och modellen Rosie Huntington-Whiteley är några som redan är klara för kanalen. Bland modehusen kommer vi få se exklusivt material från Dior och Gucci, samtidigt som Vogue och Love Magazine är två av magasinen som också kommer att synas.

Missa inte Youtubes nya modekanal Fashion:

Läs mer:

Beautykanalerna som du bara måste följa på Youtube

Vi listar de bästa looksen från New York Fashion Week SS20

Fransdrottningen Gabriella Elio listar sina beautyfavoriter