Äntligen! Toteme öppnar sin första fysiska butik

03 okt, 2018 
AvJohanna Lejon
Nu öppnar Toteme i Stockholm.
Under 2019 öppnar det rykande heta svenska modevarumärket Toteme sin första fysiska butik på Biblioteksgatan 5 i Bibliotekstan, Stockholm. Totalt sett kommer butiken inneha en yta på 225 kvm fördelat på två plan.
Annons

Lovorden har fallit tätt över Elin Kling & Karl Lindmans varumärke Toteme sedan starten 2014. Med en skandinavisk avskalad design och med en hög modegrad har Toteme snabbt blivit en favorit i de flesta kvinnors garderober såväl i Sverige som internationellt. Kollektionerna innehåller allt från ready-to-wear, denim och accessoarer.

Ska passa den moderna kvinnans liv

– När Toteme nu tar steget in i fysisk retail så har vi höga ambitioner. Vi har ägnat mycket tid till att analysera och definiera vad som skapar en modern och inspirerande kundupplevelse. Bibliotekstan är den givna adressen för Toteme’s första butik. Tillsammans med Hufvudstaden ser vi fram emot att förstärka bilden av Stockholm som en ledande mode och shopping destination, säger Elin Kling, grundare och VD, Toteme.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Den nya etableringen av Toteme är helt i linje med Hufvudstadens strategi att fortsätta utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta mötesplats inom shopping, mode och matupplevelser.

Karl och Elin står bakom Toteme.
Karl och Elin står bakom Toteme.Fredrik Etoall

– Det är väldigt roligt att få hälsa Toteme välkomna till Bibliotekstan. Att Toteme, ett av de hetaste svenska modevarumärkena just nu, väljer Bibliotekstan för sin första fysiska butik stärker Bibliotekstan som Stockholms självklara mötesplats för shopping och restaurangupplevelser, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

Annons

Exakt öppningsdatum för Toteme är i dagsläget inte fastslaget utan kommer att meddelas vid ett senare tillfälle. Butiken kommer förutom försäljningsyta också ha ett showroom och kontor för varumärket.

Läs mer:

Annons
Innehåller annonslänkar