Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Äntligen! & Other Stories öppnar i Göteborg

18 sep, 2018 
AvJohanna Lejon
Other Stories öppnar i Göteborg våren 2019
Det är med stor glädje som & Other Stories öppnar sin första butik i Göteborg våren 2019. Butiken, som ligger på Kungsgatan 37 i hjärtat av Göteborgs innerstad, innehåller ett brett sortiment av accessoarer, väskor, smycken, skönhetsprodukter och kläder som ger oändliga stylingmöjligheter och inspiration.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

– Göteborg är en charmig stad med en inspirerande musik- och modescen som vi ser fram emot att vara en del av. Vi längtar efter att möta våren på västkusten och bjuda in fler modeintresserade kunder till vår kreativa värld, säger Sanna Lindberg, Managing Director på & Other Stories.

Butiken öppnar i centrala Göteborg, ett stenkast från Domkyrkan i Meethshuset, ett forna varuhus i elegant jugendstil från tidigt 1900-tal. Med två våningar på 900 kvadratmeter kommer & Other Stories erbjuda sina kunder ett stort utbud av accessoarer, väskor, smycken, kläder, skor och skönhet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kunder som inte har möjlighet att besöka någon av butikerna kan alltid handla på stories.com som har levererat till hela Sverige sedan lanseringen under våren 2013.

Kvinna bär påse från & Other Stories och blommor.
Nu öppnar Other Stories äntligen i Göteborg!

& Other Stories lanserades i mars 2013. Ateljéer i Paris, Stockholm och Los Angeles designar mode- och skönhetkollektioner med stort fokus på detaljer och kvalitet. & Other Stories butiker finns i Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Irland, Italien, Kuwait, Nederländerna, Polen, Qatar, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Tyskland, USA och Österrike.

& Other Stories butiker i Sverige finns på följande adresser:

Biblioteksgatan 11

111 46 Stockholm

Mall of Scandinavia

Evenemangsgatan 14C

169 79 Solna

Hansa

Stora Nygatan 56

211 37 Malmö

Foto: & Other Stories

Läs mer:

& Other Stories samarbetar med stylisten Camille Bidault-Waddington – se bilderna

& Other Stories öppnar digital pop-up tillsammans med The Deep End Club

& Other stories lanserar hårvård – då finns produkterna i butik

Annons