Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Äntligen! Nu öppnar Arket i Göteborg

29 nov, 2018 
AvJohanna Lejon
Nu öppnar Arket i Göteborg
I våras öppnade Arket i Stockholm. Nu är det dags att slå upp dörrarna till butiken i Göteborg. Den 7 december är datumet att skriva in i kalendern!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ARKETs nya butik 0 0 4 0 1 2 – 9 4 1 på Östra Hamngatan 39 i Göteborg kommer att öppna den 7 december. Varumärket lanserades i augusti i fjol med en onlinebutik och öppningar i bland annat London och Köpenhamn. Den första svenska butiken invigdes i Stockholm tidigare i år.

– Vi ser otroligt mycket fram emot att öppna en andra ARKET-butik här på hemmaplan. Det är en fantastisk adress, mitt i hjärtat av Göteborg, som ger oss möjlighet att möta kunder och visa upp våra kollektioner på ett väldigt inspirerande sätt, säger Lea Rytz Goldman, Managing Director.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

ARKET erbjuder välgjorda produkter för herr, dam, barn och hemmet och som komplement till de egna kollektionerna finns ett handplockat sortiment från ett femtiotal andra varumärken. Den nya butiken ligger i en K-märkt trevåningsbyggnad i hörnet Östra Hamngatan och Kungsgatan. Huset uppfördes 1804 och har en rad ursprungliga inredningsdetaljer och snickerier bevarade. Här ryms också ett modernt, vegetariskt kafé med inspiration från det nya nordiska köket. Menyn har en ekologisk grund och blandar svenska råvaror i säsong med smaker från övriga världen.

– ARKET är ett livsstilskoncept där du kan hitta kläder, mat och hållbar design under ett och samma tak. Vi vill inspirera och bjuda in till en upplevelse som handlar om mycket mer än shopping, säger Lea Rytz Goldman.

Läs mer:

Arket fyller 1 år – firar med att hylla plaggen som är våra vardagsklassiker

ÄNTLIGEN! I dag öppnar Arket – ELLE listar 6 superplagg från vår nya favoritkedja

Nu öppnar Arket i Stockholm – ELLE har pratat med designchef Anna Teurnell

Foto Arket

Annons