Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Afound lovar priser med minst 50% rabatt på ordinarie pris

14 jun, 2018 
AvJenny Fredriksson
Afound erbjuder rabatterade priser på välkända varumärken.
Äntligen! Efter två och ett halvt års intensivt arbete av Afound-teamet, slår de nu upp dörrarna till sina två första butiker – i Stockholm och Malmö.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så stylar du underkläderna 2021Brand logo
Så stylar du underkläderna 2021

Afound är ett H&M-projekt som får premiär nu på torsdag. Butikerna och hemsidan har ett grymt outlettänk och kommer att ha både H&M-märken som & Other stories blandat med andra lyxigare varumärken, som Lanvin och Céline. Ambitionen är att skapa ett noga utvalt sortiment av trendiga och relevanta plagg och accessoarer till ett fyndigt pris. Dessutom kommer det finnas härlig inredning att shoppa.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Först ut är Stockholm torsdagen den 14 juni kl 11:00 på Drottninggatan 53. Malmöbutiken öppnar den lördagen 16 juni kl 11.00 på Södergatan 28. Senare i år öppnar även butiker i Göteborg, Skärholmen och Kristianstad. Dessutom kommer du kunna fynda ännu mer på deras hemsida (reklamlänk) som kommer ha ett större sortiment.

Annons

ELLE träffade Afounds kreativa chef Mattias Ekberg precis innan lanseringen i Stockholm och han säger såhär om Afounds koncept:

– Idén har varit att skapa en nytänkande marknadsplats inom off price med ett med relevant, kurerat och inspirerande erbjudande för kunderna. Vi har lagt ned stort fokus på upplevelsen i både fysisk och digital butik. Vissa skulle kanske kalla oss en outlet medan vår vision är att kunden ska mötas av ett ”style and dealhunting paradise”.

I butik och på sajt kommer du hitta varor för både herr och dam från H&Ms alla koncept samt andra varumärken i premiumprisklassen – sortimentet ska bestå 30 procent av H&M:s varumärken och 70 procent av externa varumärken – från high end till kreddig streetwear.

Prisbilden kommer vara att det ska vara minst 50 procent rabatt på originalpriset. Sortimentet är självklart under ständig förändring och utveckling men om du är på jakt efter jeans är Afound stället du ska leta på och det kommer finnas över 20 stycken olika varumärken representerade.

Annons

Dessutom har Afound lyckats lägga rabarber på den nu nedlagda, kultförklarade multibrandbutiken Colettes restlager som kommer dyka upp i butikerna i höst. Är ni sugna på mer lyxshopping från varumärken som Céline, Mansur Gavriel, Lanvin och Marni till halva priset – bege er bums till butikerna eller hemsidan.

Så ser det ut i Afound-butiken i Stockholm!

Bild på hur en Afound-butik ser ut
Såhär kan en inspirerande shoppingupplevelse se ut på Afound.
Afound är som en outlet. Säljer plagg till minst 50% rabatt på ordinarie pris.
Ett noga utvalt och handplockat sortiment är parollen.
Afound-butiken i Malmö ligger på Södergatan 25.
Malmöbutiken ligger på Södergatan 25.

Mer om H&M och Afound:

Nu kommer H&M:s nya hållbarhetskoncept till Sverige

Tjuvkika på våren 2019 hos H&M Home – och se våra 9 favoriter

Afound är H&M:s nya varumärke – och då lanseras det

Foto Eric Broms mfl

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons