Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Anne Hathaways stilsäkra looks i Cannes är på allas läppar

27 maj, 2022 
Anne Hathaway stilsäkra looks i Cannes 2022
Anne Hathaway bjöd på den ena stilfulla looken efter den andra under årets filmfestival i Cannes. Här är klädvalen alla pratar om!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Anne Hathaways stilcomeback i Cannes är stark. Skådespelaren har varit på plats på den prestigefulla filmfestivalen för att promota hennes nya film Armageddon Time, där hon spelar en av huvudkaraktärerna.

I dagarna tolv(!) intar filmbranschen och inbjudna världsstjärnor den franska rivieran för den årliga tillställningen. Och även om bioduken utgör huvudrollen under eventet så är det ju en av årets höjdpunkten även för modeintresserade. Eventet bjuder på en av världens mest hajpade röda matta – och kanske än mer inspirerande är kändisarnas looks när de rör sig på den franska kuststadens gator.

Anne Hathaways stilsäkra looks i Cannes

Anne Hathaway har tillsammans med sin stylist Erin Walsh lyckats bjuda på den ena stilsäkra looken efter den andra – såväl på röda mattan som på väg till middagar eller under pressträffar.

Den vita Armani Privé-klänningen är kanske en av hennes bästa röda mattan-looks någonsin (mer om den längre ner) – men än mer inspirerande tycker vi är hennes enklare klädval. Den avslappnade kostymen, de vida jeansen, det vågade Schiaparelli-settet!

Annons

ELLEs moderedaktör Emma Blomberg spår att Anne Hathaway är en stilikon att räkna med i år. Spana in looksen alla pratar om nedan!

Anne Hathaway i svart kostym

Anne Hathaway bär svart kostym i Cannes

Först ut, den svarta kostymen! Anne landade på flygplatsen i Nice iklädd en svart kostym i lös passform. Genom att matcha med en vit t-shirt, solglasögon och vita sneakers får hon till den där perfekta, avslappnade känslan. Hallå där lilla perfekta outfit, får vi ta med dig hem?

Metallic och färg

Anne Hathaway bär metallic-set i Cannes
Anne Hathaway bär Schiaparelli i Cannes

Till hennes första officiella framträdande under filmfestivalen bytte hon ut den stilrena kostym-looken till en mer vågad outfit. Det tvådelade metallic-settet är signerat Schiaparelli.

Annons

Den perfekta denim-looken

Anne Hathaway bär jeans och kofta i Cannes

Skådespelaren sågs vid flera tillfällen strosa iklädd stilsäkra outfits på strandpromenaden i Cannes. Det här är en av dem – croppade jeans med utsvängda ben, matchat med kofta från Self-Portrait, väska från Bulgari och, som pricken över i:et, ett par gula klackar från samarbetet mellan Dr Barbara Sturm och Aquazzura.

Vit skjorta och bucket hat

Anne Hathaway bär jeans och skjorta och bucket hat i Cannes

Senare samma dag sågs hon bära skorna igen, men stylade då med ett par vida ben, en klassisk vit skjorta och en virkad bucket hat.

Annons

Business-looken

Anne Hathaway bär beige klänning från Louis Vuitton i Cannes

På väg till ett annat officiellt uppdrag sågs Anne bära en tweed-klänning med dragkedja från Louis Vuitton. Hon matchade med pumps i samma modell och en annan väska från Bulgari. Inspiration till kontoret (nåja, några nivåer enklare kanske) i sommar!

Miniklänning från Gucci

Anne Hathaway bär klänning från Gucci Cannes
Anne Hathaway bär klänning med öppen rygg från Gucci Cannes

Till de lite mer formella tillställningarna satsade skådespelaren på Gucci, Valentino och Armani Privé. Under en pressträff för Armageddon Time bar hon en miniklänning med öppen rygg från Gucci, platåskor i silver och smycken från Bulgari.

Annons
Anne Hathaway bär klänning från Gucci och solglasögon i Cannes

Och solglasögonen, ja men de tillförde så mycket coolness!

Wow-moment i Armani Privé och Bulgari

Anne Hathaway bär vit klänning från Armani Prive och smycken från Bulgari i Cannes

Så var det dags för det stora röda mattan-framträdandet – premiären av nya filmen! För det speciella tillfället bar hon en skräddarsydd, skimrande vit klänning från Armani Privé.

Annons
Anne Hathaway bär vit klänning med rosett-släp från Armani Prive i Cannes
Anne Hathaway bär vit klänning från Armani Prive på röda mattan i Cannes

Runt ärmen hängde ett satintyg som baktill blev ett dekorativt rosett-släp. Hon bar också ett spektakulärt halsband med en sällsynt safir, från Bulgari, med matchande ring.

Annons

Avslutar i hot pink

Men Annes modevisning var inte slut där! Till skådepelarens sista middag dök hon upp i en knallrosa byxdress från Valentinos senaste kollektion. Matchade gjorde hon med platåskor i samma nyans. Mic drop!

TV: ELLE Talks – avsnitt 1

ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons