Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Allt om Saint Laurent AW19-visning på Paris Fashion Week

27 feb, 2019 
YSL Paris 2019
Kavajer och kappor med vadderade axlar, festplagg i neon och markerade midjor. Saint Laurent visade upp en ny siluett under gårdagens visning. Här är allt du behöver se från AW19-visningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Videon kunde inte hittas

Annons

I en stor lokal med speglar på både väggar och tak valde Saint Laurent att visa sin höst- och vinterkollektion för 2019. Kollektionen bjöd på en ny siluett där bredaxlat gör succé och klassiska plagg med en ny charmig twist. Bäst av allt? Spektaklet avslutades med ett neonparty som man sent kommer att glömma.

Annons

1. Axelvaddarna gör comeback

Det var tydligt på gårdagens visning att axelvaddarna officiellt är tillbaka. Saint Laurent visade mängder av olika varianter på bredaxlade överdelar och allra helst ska de bäras med en nätt underdel, för en så stark kontrast som möjligt.

Annons

2. Markerad midja med det breda bältet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

En nyckeltrend från kollektionen som visades var det breda bältet. Under höst- och vintersäsongen 2019 ska midjan vara markerad och för att göra det på bästa sätt är det breda bältet din bästa vän. Saint Laurent visade upp den trendiga accessoaren tillsammans med luftiga blusar och högmidjade kjolar men även till slanka kostymbyxor.

Annons

3. Fjädrar for the win

I höst ser vi mer lekfulla skor träda fram. I ett flertal looks såg vi knähöga stövlar med en elegant klack som är som gjorda för att skapa totalt ha-begär. Prickiga strumpbyxor och skor fyllda av fjädrar var ytterligare två höjdpunkter från det populära modehusets visning.

Annons

4. Miniklänningen

Vi vet sedan tidigare att Saint Laurent är mästarna på att skapa den perfekta lilla svarta. Under gårdagens visning såg vi varianter med voluminösa detaljer och glittrande detaljer.

Annons

5. Festa i neon

Den maxade visningen var uppdelad i två olika delar. Under den andra delen släcktes alla spotlights ner och ett party i neon trädde fram. Tänk dig en kolsvart lokal där allt du ser är självlysande plagg i starka och färgglada neonfärger dyka upp på catwalken. Precis så avslutades Saint Laurent sin AW19-visning.

Foto: Imaxtree

Läs mer:

Se Christian Dior AW19-visning från Paris Fashion Week

Baguettväskan är trendig igen – nu släpper Fendi en ny kollektion

6 härliga höjdpunkter från Milano Fashion Week 2019

Annons