Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Rodebjer och Swedish Stockings teamar ihop i nytt samarbete

31 aug, 2022 
Rodebjer och Swedish Stockings i samarbete.
Ett rykande färskt modesamarbete från två av våra svenska designers står redo att lanseras! Blicka till Rodebjer och Swedish Stockings färgstarka kollektion – av återvunnet material.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Färska nyheter från den svenska modescenen! De två kvinnligt grundade modemärkena Rodebjer och Swedish Stockings slår sig samman i ett nytt samarbete – som lyfter vikten av en mer hållbarhet framtid. Swedish Stockings x Rodebjer låter dess likasinnade värderingar inom hållbarhet och kärlek till en uttrycksfull stil slå sig samman i en exklusiv kollektion med strumpor och toppar av återvunnet material. En kollektion där Rodebjers färgstarka signatur möter Swedish Stockings innovativa design och hållbara produktion!

Gröna strumpbyxor från Rodebjer x Swedish Stockings
Strumpbyxor i återvunnet material och uttrycksfullt print från den nya kollektionen.

– Det är alltid uppfriskande och uppmuntrande att få möjligheten att samarbeta med varumärken som delar vår ambition och långsiktiga vision. Swedish Stockings förhållningssätt till cirkulärt mode är väldigt inspirerande. Linn och hennes teams nyfikenhet och unika sätt att tackla hållbarhet är full av optimism för framtidens mode – vilket gjorde detta samarbete enkelt och fyllt av spänning. Den här kollektionen visar vår kärlek till tryck genom ljus och energisk grafik, något som vi hoppas kommer uppmuntra folk att vara sig själva till 100% i sin vardag. Det är en hyllning till alla som använder mode uttrycksfullt och konsumerar det medvetet, berättar Rodebjers grundare och kreativa chef Carin Rodebjer.

Annons
rutiga strumpor från Rodebjer x Swedish Stockings.
Söta strumpor med rutmönster!
En matchande topp och strumpbyxor finns att upptäcka i Rodebjer x Swedish Stockings.
En matchande topp och strumpbyxor finns att upptäcka i Rodebjer x Swedish Stockings.
Annons

återvinn dina strumpor

Trots att trikåindustrin är långt ifrån hållbar fortsätter Swedish Stockings att förändra. Med strumpor och strumpbyxor tillverkade med hållbara metoder i återvunnet garn och en cirkulär process för att ge trasiga strumpor ett andra liv. Istället för att låta strumporna hamna på soptippen omvandlas de istället till vackra statement-bord. Rätt otroligt, eller hur? För att stödja initiativet kommer Roderbjer nu gå med i Swedish Stockings återvinningsprogram och du kan med andra ord donera dina gamla strumpor i Rodebjers butiker. Här kan du läsa mer om återvinningsprogrammet.

Från tights till statementbord! Ett av Swedish Stockings bord gjorda av trasiga strumpbyxor.
Från tights till statementbord! Ett av Swedish Stockings bord gjorda av trasiga strumpbyxor.

– Vår vision och stora uppdrag är att driva förändring och påverka trikåindustrin till att bli mer hållbar. Något som vi tror uppnås allra bäst genom att dela kunskap och gå samman med likasinnade varumärken. Samarbetet med Rodebjer ger oss en möjlighet att nå nya målgrupper samtidigt som vi bevarar vår tro, berättar Swedish Stockings grundare och vd, Linn Frisinger.

Annons
Strumpbyxor med lila rutmönster från Rodebjer x Swedish Stockings.
Och maxat rutmönster!

Den exklusiva kollektionen som lanseras den 31 augusti visar en polotröja i fyra olika uttryck, fem strumpbyxor i olika färger och mönster, ett par tights och två iögonfallande strumpor. Se mer av kollektionen här (reklamlänk) eller i Roderbjers butiker och hos utvalda återförsäljare.

Drömmigt hus med elegant och hållbar inredning i SkåneBrand logo
Drömmigt hus med elegant och hållbar inredning i Skåne

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons