Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Brads to watch: OpéraSPORT – allt om det hypade basmärket

30 okt, 2019 
OpéraSPORT är Kim Kardashians nya favoritmärke
Lägg nya heta modemärket OpéraSPORT på minnet. Efter att otaliga stilikoner fått upp ögonen för märkets ribbade silkestoppar är väntelistan lång – innan de ens hunnit lansera. ELLE fick ett snack med modeprofilen och grundaren Stephanie Gundelach kring allt du behöver veta om det nya heta märket!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Bakom det nya hypade basmärket OpéraSPORT står den danska stylisten Stephanie Gundelach och designern Awa Malina Stelter. Under hösten har de båda hintat om det nya märket via Instagram och i november 2019 lanseras deras första kollektion – som redan nu spås bli en hit.

Intervju med Awa Malina Stelter och Stephanie Gundelach bakom OpéraSport
Awa Malina Stelter och Stephanie Gundelach står bakom nya märket OpéraSPORT.

Stephanie, hur uppkom idén?

– Jag har drömt om att starta mitt eget märke länge. Jag behövde bara rätt partner och rätt idé. I juni var vi i vår sommarstuga med några vänner och jag började prata om mina idéer med Awa Malina Stelter, som också gått i tankarna att starta ett eget märke ett tag. Hon har tidigare designat för Inditext och är en väldigt begåvad designer som dessutom har talang för ekonomi och produktion. Vi började brainstorma och ganska snabbt föddes OpéraSPORT.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

OpéraSport
OpéraSPORTs första kollektion lanseras i november 2019.

Vad kan vi förvänta oss av märket?

– Tänk Paris år 2057. OpéraSPORTs grund är en mjuk elegans som trivs i en neonvärld. Precis som namnet antyder är vi ett märke som värderar elegans, bärbarhet och forward-thinking. Varje plagg i vårt första dropp är gjort i återvunnet siden – för att ge en upplevelse som inte bara är lyxig men också ansvarsfull. Kollektionerna släpps i begränsade utgåvor var tredje månad på operasport.net. Vi är medvetna om kvalitet och kvantitetens påverkan på vår nutid och framtid. Priserna ligger mellan 40-330 €. Första droppet sker den 11 november!

Annons
OpéraSport silkestopp är Kim Kardashians nya favorit.
Den ribbade silkestoppen från OpéraSPORT är Kim Kardashians nya favorit.

Vilket plagg tror du mest på?

– Jag tror mycket på våra ribbade silkestoppar. De är supermjuka och kostar 120 €. Vi har redan en väntelista efter att en viss känd person gjorde en beställning på flera färger.

Ditt bästa stylingtips?

– I takt med att jag blir äldre vill jag köpa plagg av god kvalitet. Det känns inte bara mer bekvämt, material kan vända en outfit. Ju bättre kvalitet, desto bättre siluett, desto mer självförtroende. Till exempel kan en sidenskjorta få ett par gamla jeans att se så mycket bättre ut!

Annons

Vad händer härnäst?

– Vi har ett nytt kontor som jag ser fram emot att flytta till i Paris och framåt kommer mitt fokus att vara på alla kommande projekt vi har med OpéraSPORT.

Silkeskläninng från Opérasport
Sidenklänning från OpéraSPORT.

Märkets första drop sker den 11 november 2019 på operasport.net. Håll utkik på OpéraSPORTs Instagram för kommande släpp.

LÄS MER:

Här är de viktigaste modetrenderna våren 2020

Hållbart mode: Så klar du dig tidlöst och trendigt

13 trendiga kabelstickade tröjor som fixar looken

Annons