Allt om Marc Jacobs visning på New York Fashion Week

Marc Jacobs visning på NYFW19

Djurprint och voluminösa volymer! New York Fashion Week är slut för den här gången men modeveckan avslutades på topp. Med Marc Jacobs aw19-kollektion. Se alla looks här!
15 februari, 2019

Inför höst- och vintersäsongen 2019 hos Marc Jacobs kan vi förvänta oss mycket leopardmönster, ytterplagg, fjädrar och voluminösa volymer. På sista dagen av New York Fashion Week visade Marc Jacobs sin aw19-kolletion. Den överraskade med allt från stilrena kappor med raka snitt och knytdetaljer till festliga klänningar med mängder utav fjädrar. Färgpaletten var mörk och subtil med inslag av starka färgstänk. Bland annat blommiga och rutiga mönster i neonfärgerna gul, rosa och blå.

Många välkända ansikten

På den långa mörka catwalken såg vi välkända ansikten så som Gidi Hadid, Cindy Crawfords dotter Kaia Gerber och Karlie Kloss. Men det som gjorde visningen historisk var att den numera pensionerade 50-åriga supermodellen Christy Turlington som avslutade Marc Jacobs visning. Chrsity ,som är en utav 90-talets mest populära supermodell, bar en helt fantastisk svart klänning täckt utav ljuvliga fjädrar – och hon såg lika vacker ut som alltid.

I ett berörande inlägg på Instagram berättar hon om hennes kärlek till Marc Jacobs men också om hennes tankar före och efter visningen. Där förklarar hon även hur hennes ålder har fått henne att bli mer öppen för att testa nya saker i livet. Vilket är något som vi alla, trots vår ålder, alltid borde göra.

Läs mer om hennes comeback på catwalken här:

Christy Turlingtons comeback – avslutade Marc Jacobs AW19-visning

Alla bilder från Marc Jacobs visning i New York:

Christy Turlington Burns stänger Marc Jacobs visning på New Yorks modevecka

Christy Turlington Burns

Foto: Imaxtree

Se hela visningen här:

Läs mer:

New York Fashion Week: Maxade mönster hos Coach AW19

Streetstyle-detaljerna som tog över New York Fashion Week

Drömlik höst hos Khaite AW19 på New York Fashion Week