Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Gucci Aria – allt om den oväntade Aw21-visningen

16 apr, 2021 
Gucci Aria AW21-visning
Är du ett fan av både Gucci och Balenciaga? Goda nyheter! Vi kan bara spekulera, men tittar vi åt Gucci som under gårdagen digitalt visade sin AW21-kollektion i sammanstrålning med Balenciaga känns det inte helt omöjligt att vi har en ny duo på ingång. Spana in allt om visningen Gucci Aria – som även markerar 100 år för det ikoniska modehuset.
Annons
Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021Brand logo
Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021
ELLEs Fashion Director Elina Grothén guidar dig till de trendigaste och mest användbara plaggen våren 2021. Här finns all inspiration du behöver – från modehusens snyggaste looks.

En digital catwalk, ett gäng hyllningar till husets historia och ett oväntat teamwork mellan två av modevärldens största modehus. Gucci var (med all rätt) inte direkt blyga med att fira 100 år som modehus med storslagen stil under gårdagen när Gucci Aria presenterades, kollektionen för AW21.

Gucci aria look med blå topp och röd kjol.
Gucci AW21. Lila topp och loggor på byxor.
Annons

Gucci AW21

Genom en digital catwalk som får tankarna att flyga raka vägen till (saknade) glada klubbdagar får vi följa med på en festlig resa som flörtar med allt från det italienska modehusets mest ikoniska tider till ett samarbete vi garanterade inte väntade oss. Vad sägs som en Balenciaga-väska med Gucci-monogram eller Guccis typiska blommönster täckt av Balenciaga-loggor Ta det mest ikoniska från Balenciaga och toppa med det mest signaturstarka från Gucci så får du en inblick i vad denna AW21-kollektion har att bjuda på. Med blicken mot framtiden och en lekfullhet in i minsta lilla detalj kan vi spana in en samling som bjuder in till något helt nytt samtidigt som det går helt i linje med husets dna. Luta dig tillbaka, upptäck visningen och ta en titt på ett par godbitar från kollektionen.

Gucci AW21. Balenciaga väska med Gucci loggor.
Gucci AW21. Blommönster med Balenciaga loggor.
Gucci AW21. Loafers med Gucci logga.
Gucci AW21. Rosa mule med pärlor. .

Foto: Gucci

Annons