Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Alla looks från Acne Studios SS20-kollektion

01 jul, 2019 
Sista söndagen i juni visade svenska Acne Studios upp sin SS20-kollektion på Maison de la Radio i Paris. Om det var magiskt? Svar ja! Vi har samlat alla looks här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Med fyra målningar från konstnären August Strindberg och en inspiration från den svenska naturen visade Acne Studios upp sin vår- och sommarkollektion för 2020 den 30 juni. Visningen tog plats i lokalerna hos Maison de la Radio i Paris och fångade drömmen om att hitta nya sätt att leva, på ett modernt sätt med en nära relation till naturen.

I kollektionen hittar vi inspiration från jordnära toner och drag av traditionella mönster och material som symboliserar Acne Studios.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Extra fint för denna kollektion är att den hyllar den svenska konstnären August Strindberg med mönster som finns tryckt på plaggen. Några målningar som syns är ”Underlandet”, ”Svartsjukans natt”, ” Den ensamma giftsvampen” och ”Staden”. Spana in allt i bildregnet nedan!

Alla looks från Acne Studios SS20-visning:

Läs mer:

Acne Studios lanserar kollektion med sportmärket Starter

13 snygga looks från Acne Studios höstkollektion 2019

Magi när Jacquemus visar sin SS20-kollektion

Annons