Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

All Blues och Our Legacy slår sig samman för unik och limiterad kollektion

01 dec, 2021 
All Blues x Our Legacy i limiterad kapselkollektion.
Första dagen på december och svenska smyckesmärket All Blues och Our Legacy ger oss en tidig julklapp när de tillsammans presenterar en unik kapselkollektion – i limiterad upplaga!
Annons
Biofilmerna du inte vill missa 2022Brand logo
Biofilmerna du inte vill missa 2022

Lagom till Our Legacys årliga Work shop holiday market (en samling unika plagg, accessoarer och konstverk skapade tillsammans med andra kreatörer) överraskar varumärket med den glada nyheten att de i samma veva slår sig samman med inget mindre än det svenska smyckesmärket All Blues. I det samarbetet visas en limiterad kapselkollektion som speglar båda varumärkenas identiteter och grundläggande etik av omarbetade plagg och återvunnet silver.

Silversmycken och blå kläder från All Blues x Our Legacy.
Silversmycken och handfärgade återvunna plagg signerade All Blues och Our Legacy.

Återvunna smycken och limiterade plagg i blått

All Blues med sin fantastiska känsla för handgjorda smycken i enkel design visar två unika silversmycken för projektet. Ett armband och ett halsband i mindre upplaga där designen är skapad runt likheterna av de båda märkenas logotyper och med smyckesmärkets signaturkedja. Eftersom våra respektive etos har massor av likheter kändes det lite onödigt att överarbeta designen på smyckena. Det bästa sättet att symbolisera vår gemensamma grund blev våra symboler, säger Fredrik Nathorst från All Blues.

Annons
silverkedja från All Blues x Our legacy.
All Blues smycken för Our Legacy är gjorda i återvunnet silver och finns i limiterad upplaga.

I den andra delen av kapselkollektionen presenterar Our Legacy ett 40-tal plagg som arbetats fram i varumärkets Stockholmsbaserade work shop-ateljé. Plaggen som fått ny design och nytt liv är skapade av gamla prover och deadstock-material. I sann julanda har de unika plaggen sedan handfärgats i en rad olika färger av blått – som en spegling tillbaka till All Blues. Som pricken över i:et pryds även plaggen minivarianter av båda varumärkenas logotyper i sterlingsilver.

All Blues och Our Legacy samarbete.
Annons
De 40 plaggen från Out Legacy och All Blues är handfärgde i blått.
40 unika plagg i alla nyanser av blått.

All Blues samarbete med Our Legacy finns tillgänglig från och med 1 december 2021 och kapselkollektionen finns i båda varumärkenas butiker och online, men även i Tokyo hos Dover Street Market Ginza. Kollektionen är unik och finns endast i begränsad upplaga.

Annons