Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Alicia Vikander frontar ny kampanj för Louis Vuitton

05 apr, 2019 
LV-kampanj 2019
Louis Vuitton visar upp sina nya väskklassiker med tre kvinnliga skådespelare i spetsen – Emma Stone, Léa Seydoux och svenska Alicia Vikander. Se bilderna och läs om varför just dessa tre valdes ut att fronta märket.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den franska modehuset Louis Vuitton släppte nyligen kampanjen för tre av de nya väskklassikerna – Capucines, Twist och Dauphine. Kampanjen The New Classics frontas av tre av deras kvinnliga ambassadörer och skådespelarna Emma Stone, Léa Seydoux och svenska Alicia Vikander är de starka kvinnorna som visar upp nyheterna.

Skådespelarna är speciellt utvalda eftersom de alla tre representerar en modern, stark kvinna med attityd och egen vilja, något som även speglar målgruppen till modehusets nya klassiker.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Den nya Louis Vuitton-kampanjen, som osar modern och tuff energi, är fotograferad av New York-baserade fotografen Craig McDean och stylingen står den franska stylisten Marie-Amélie Sauvé för. Spana in bilderna här!

Emma Stone med väskan Capucines

Skådespelerskan Emma Stone frontar Louis Vuittons nya kampanj med väskan Capucines.

Emma Stone frontar kampanjen med väskan Capucines, som är den perfekta vardagsväskan. Den är både modern, klassisk och praktiskt då den har detaljer som bland annat ett långt avtagbart väskband. Väskan finns tillgänglig i flera olika storlekar, färger och mönster.

Alicia Vikander med väskan Twist

Skådespelerskan Alicia Vikander frontar Louis Vuittons nya kampanj med väskan Capucines.

Vårt svenska stjärnskott Alicia Vikander visar upp väskan Twist, som är en lekfull väska med tuffa detaljer för den moderna kvinnan. Den har fått sitt namn från det smarta sättet att öppna väskan på, nämligen att vrida den stora LV-loggan.

Léa Seydoux med väskan Dauphine

Skådespelerskan Léa Seydoux frontar Louis Vuittons nya kampanj med väskan Capucines.

Den franska fotomodellen och skådespelaren Léa Seydoux valde väskan Dauphine, som är en modern version av modehusets klassiska monogram-väska från 1976. Nu visas den med mixat monogram och en cirkulär logga i fronten.

Kampanjen kommer vara högaktuell under maj 2019, men väskorna finns tillgängliga i butik redan nu. Se kampanjfilmen här:

Läs mer:

Louis Vuittons släpper tre nya parfymer – och de doftar sommar

Louis Vuitton lanserar trådlösa hörlurar

Alicia Vikander i nya ”Fyra bröllop och en begravning”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons