Alicia Keys <3 Levi's

Alicia Keys &lt;3 Levi&#039;s

15 juli, 2015

Allas vår favorit, soul-drottningen Alica Keys, blir Levi’s nya stora kampanjmodell för höstens satsning ”Live in Levi’s”.

Kommande höstkampanj för Levi’s har fokus på en helt ny jeanslinje – Lot 700. I samband med kampanjen släpper Alicia Keys sin nya låt ”28 000 days”. Det blir världspremiär på videon och vi kan nog räkna med att Keys bär plagg från Levi’s i videon?

– När du är helt autentisk och verkligen dig själv så är du så vacker och stark. Jag har kommit fram till den uppenbarelsen att jag är en jeanstjej i hjärtat, jag känner mig aldrig så bekväm, självsäker, sexig och stark som när jag bär mina jeans, säger Alicia Keys.

Enligt Levi’s själva har man nu producerat den perfekta jeansmodellen för VARJE kroppstyp. Inte en enkel match låter det som. Man har genom studier och intervjuer med tusentals konsumenter världen över tillsammans med innovativ teknik lyckats få fram en helt ny kollektion som ska lyckas passa alla.

– Levi’s är till för alla kvinnor, det finns något för alla. Ungefär som musik samlar Levi’s människor samman från alla kulturer och samhällen, säger Alicia Keys.

Tjuvlyssna på Alica Keys, 28 000 days HÄR!